Mit tegyek ha utálom az anyámat?
Mamma Mia az Istentől várod, hogy madárrá valtoztatva elmenekülhess?
Anyadnak igaza is van, ilyen hülye eszjarassal inkább ülj egész nap a sarokban.
#1 Miből?
#2 Normális vagy?
#3 Biztató válasz, de kérdező nem ér vele semmit
Kérdező: miért, mi történik, ha nem maradsz otthon? Gondolom nincs mitől eltiltson, ergo nincs kockázat. Ergo: később jössz, üvölt 1-2őt, és ennyi. De nem értem az anyám. Gondolom sok órád van. Na, ha mondjuk van 9 órád, ami tart fél ötig, és nem laksz közel a sulihoz, akkor máris kb. ~1h az utazási idő. Tehát ha tényleg viszonyla messze laksz, akkor max. fél-háromnegyed hatra érkezel haza. Ha közelebb laksz, akkor mielőtt elmennél, tanuld meg a dolgokat valahogy a suliban, vagy egy könyvtárban, aztán menj haza, és mondd, hogy késett a tömegközlekedés. Vagy autóval visz haza?
De tényleg... mit tud tőled eltiltani...? Gondolom így is_úgy is ingerszegény életed van otthon, ha úgyse veszthetsz semmit, akkor akadályozd meg anyádat.
#4-es vagyok:
Szerintem nem rég vitatkoztál édesanyáddal, mert elakartál éjjel menni valami szórakozóhelyre. Végül nem engedett el és te dühödben feljöttél ide és elkezdtél panaszkodni, hogy milyen borzasztó életed van. (Ezt a rengeteg felkiáltójel árulja el.) "Nem cigizned se semmi! "? Nem enged cigizni? Hát ne is, csak téged próbál védeni, hidd el meg fogod Te ezt még köszönni neki.
Egyébként nem zavar ha lepontozol, legalább az is segít levezetni a dühödet...
Ha valóban olyan rossz a helyzet, akkor hívd fel őket.
Soha nem értettem, a telefon miért akadályozza az embereket a helyesírásban...
Amúgy: sokat nem tudsz tenni, vagy költözz el, vagy viseld el. Nekem is hasonlók a szüleim, tudom milyen rossz helyzet, de nincs hatalmad anyád fölött, amíg ő tart el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!