Letezhet olyan hogy utalom anyamat? Minden ossztalytarsam szentnek tekinti az anyjat en csak egy embernek. Tobbet privatba
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 16:21
1/7 anonim válasza:
Miért ne létezhetne. Én anyám sosem volt szülő és 4 gyereke van. Ez van... :)
2/7 A kérdező kommentje:
Csak engem rettentoen idegesit hogy mindene lett mostanaban a tanulas minden tabort megvon mikor van tolem 8× riszabb tanulo is
2016. febr. 15. 17:00
3/7 anonim válasza:
anyukad csak jot akar neked azt hogy egy ferfi ember legyen beloled szoval tiszteld rs halgass ra amugy az enyem is rohadtul kiborit de azert meg szeretem
4/7 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de ha anyámnak meg apámnak csak a tanulás csípődött volna be. Az én szüleim a cuccaimat közt turkálnak, a naplómat és az üzeneteimet olvasgatják, mindentől és mindenkitől tiltanak, a telefonomat és különböző profiljaimat. És mégis nagyon jó hírűek a városban, szóval én nem beszélhetek, nem csinálhatok semmit. És igen, gyűlölöm őket.
5/7 anonim válasza:
Minden osztálytársad szentnek tekinti az anyját? Ez vagy erős túlzás, vagy épp ez a menő az osztályban és be akarnak állni a sorba. De nehezen tudnám kamaszokról (gondolom, hogy azok vagytok) elképzelni, hogy istenítenék az anyjukat, ebben az életkorban inkább lázadni szoktak.
6/7 A kérdező kommentje:
Hozzam kepest gondoltam
2016. febr. 15. 18:00
7/7 anonim válasza:
Akkor jobb lenne, ha egyértelműen fogalmaznál, úgy a válaszokból is jobban profitálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!