Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám és a párja meglátogat?

Anyám és a párja meglátogat?

Figyelt kérdés

Anyukámmal nem volt felhőtlen a viszonyom soha, talán csak kisóvodás koromban. 2013-ban, 18 évesen elköltöztem tőle, a kislányommal együtt, akinek ő volt 18 éves koromig a gyámja. Iszik, nem lehetett vele beszélni, azt se tudta mit tanulok a középsuliban (a szakirányt), állandóan azt hajtogatta, hogy nem bír tovább minket elviselni, inkább öngyilkos lesz. Szerintem persze biztosan nehéz volt neki, de nem 3 naponta kellett volna hazaesnie hullarészegen, hogy aztán ordítozzon, mit nem csinálok mmeg, amit meg megcsinálok az miért rossz....

Most 23 vagyok, dolgozó, önálló felnőtt. 2014.-2017.nyara között nem láttam. Aztán ugye tavaly eljöttek, de nálunk is ittak, keresték az életünkben a hibát. Aztán csak telefonon, interneten beszéltünk, most pedig újra jönnek jövőhéten.

Van egy párja, külföldön dolgoztak, de kirúgták őket. Azt mondta a lányomnak anyám, hogy addig maradnak, amíg szeretnénk. Hát én örülnék, ha leszállás után vissza is szállnának a hazafele tartó buszra. :D

Előre félek, mi lesz ebből. Azóta van már egy kisfiam is, ő 3 éves, van egy partnetem is, aki minden este nálunk van. A fiam nem beszél, nem szobatiszta, összebújva alszik el velem, miközben olvasok. Tudom, hogy ez újra vitatéma lesz. Aztán abba is bele fognak kötni, hogy van egy férfi az életemben, szerintük majd meg akarja erőszakolni a lányom (mindig ezzel jön, amióta csak megszületett), a lányomnál is találnsk majd olyant, ami nem jó, ez biztos.

Hogy vészeljem át ezekez a napokat? Mit tegyek, hogy ne legyen vita?

2018. ápr. 1. 08:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%

Van egy lányod, akinek sehol az apja (különben nem anyád lett volna a gyám), egy három éves fiad mástól, még új pasid.

Én is innék anyád helyében.

2018. ápr. 1. 09:03
 2/30 anonim ***** válasza:
49%

Te Jó Isten! Szerintem az elsö olyan kijelentésnél ami negatív kérd meg öket, hogy távozzanak.

Gratulálok, hogy ilyen anya mellett az olvasottak alapján normális felnött vált belöled! Légy büszke magadra és ne hagyd magad lehúzni.

2018. ápr. 1. 09:05
 3/30 A kérdező kommentje:

Igen, biztosan előre látta már kiskoromban, milyen undorító egy nőszemély leszek. Szegény anyu!

Úgy is kérdezhetem: mit tegyek, hogy neki könnyebb legyen elviselnie engem?

2018. ápr. 1. 09:06
 4/30 anonim ***** válasza:
60%
Elsö, és? Dolgozik, önálló, eltartja a gyerekeit, mi bajod ezzel? Az, hogy két különbözö férfitól vannak a gyerekek? ÈS? Nem segélyért kuncsorog hanem 18 évesen elköltözött és önálló!
2018. ápr. 1. 09:08
 5/30 anonim ***** válasza:
68%
Szerinted mennyit dolgozott, ha már az iskolapadban szült, és most is van egy három évese? 2-3 évet se?
2018. ápr. 1. 09:26
 6/30 anonim ***** válasza:
54%

Ird meg nekik hogy gyorsan elkellett utaznod. Nyertél egy üdülést és nem tudtad vissza utasítani.

Ajtót , kaput bezárni és kész.

2018. ápr. 1. 09:47
 7/30 anonim ***** válasza:
65%

Aha, dolgozó felnőtt, dolgoztál maximum 2 évet.

18 és 20 éves korod között... én nem lennék büszke rá, hogy

- 16 évesen felcsináltatod magad

- 18-20 évig dolgozol TALÁN

- 20 évesen megint felcsináltatod magad

- mindegyik gyerek másé, de egy harmadikkal élsz együtt

Neked nem gáz? Cigányéknál szokás mindenkinek széttenni, meg 4 apától hat gyereket szülni.

Ezek után bocsánat, hogy nem tudok neked hinni, ugyanis itt NEM anyádban van a hiba!

2018. ápr. 1. 09:50
 8/30 anonim ***** válasza:
66%

az olvasottak alapján normális felnött vált belöled! - normális felnőtt... Aha :D

Jó vicc, a normális felnőtt melózik, nem szül két gyereket szinte gyerekként majdnem nulla munkaviszonyra két tök más "apától", aztán él együtt x évig egy harmadikkal.

2018. ápr. 1. 09:52
 9/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha jön két alkesz, lesz vita is, azt nem tudod elkerülni.

Az érkezéskor szabd meg a távozás dátumát, azt se értem, mire föl mennek, ha nem hívtad őket.

Ha munkájuk sics hát fennáll a veszély, hogy betelepülnének hozzátok, arra is gondolj.

2018. ápr. 1. 10:10
 10/30 A kérdező kommentje:

Kijártam a középiskolát, 18 évesen ballagtam. Júniusban bizonyítványosztás, júliusban már dolgoztam. Aztán 3 hónapot otthon voltam és aztán újra dolgoztam. Terhesen a 32.hétig dolgoztam, 36.héten levállt a méhlepény-császár. 10.hósan a fiam bölcsis lett, én pedig elmentem dolgozni. Most 3 éves, még mindig dolgozok és tervezek is dolgozni. Tehát szerintem nem estem ki olyan sokat a munkából. Szeretem, hogy jön a fizetésem és elkölthetem, vehetek, amit csak szeretnék (persze vannak határok, de nem vagyok nagyravágyó). Gyerekként kevés dolgot kaptam meg...élvezem, hogy végre nem így van, hanem van minden, amit szeretnék.

Azért jönnek, mert szeretnék látni a lányomat. A nagymama neki is jár, nem veszem el tőle, csak aggódok.

2018. ápr. 1. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!