Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek ilyen helyzetb...

Ti mit tennetek ilyen helyzetbe? Teljesen tanácstalan vagyok..

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy anyukámmal borzalmas a kapcsolatom, sokáig azt hittem, hogy majd jobban alakul, de úgy néz ki mégse....

A lényeg a lényeg, hogy általában bent szoktam lenni a szobámba, csak amikor a bátyámek(barátnőjével) átjönnek, akkor jövök ki.... Na már most vele se tudok soha(szó szerint) beszélni, mert amint elkezdenenk beszélni vagy megszólalok, anyam egyből beleszól elkezd másról beszélni.... Többször próbáltam vele meg beszelni(igen normalisabban), hogy nem tudok beszélni a testvéremmel, de nem érdekli altalaban közli, hogy "Ez az en lakások, azt csinálok amit akarok" pedig tesóm azt is kitalálta hogy a szülinapomon(mostanaba lesz) átjönnek es csaladilag ünneplünk, tarsasozunk viszont ezen a heten is itt járt tesóm es amikor a munkaval kapcsolatban szerettem volna valamit megbeszélni meg azt csinálta anyám amit szokott. Teljesen kiborultam mar nem bírta a dolgot, hogy ennyire semmibe vesznek meg nem tok mi csinálni, de erre csak sikitva rám orditott, hogy "elég most mar!" Az lenne a fő kérdésem, hogy ti mi csinalnatok a szulinapotokkal, lemondanátok ezt a család napos unneplosdit? Csak mert nem akarok batyamekkal bunkó lenni, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy igy jól erezem magam a szülinapomon meg hogy ne legyen megint balhé...Meg igy nem terveztem más programot, de nem akarom igy eltölteni legalább a szülinapomat.... Ti mit kezdenetek ezzel a helyzettel?

27/N

2018. ápr. 1. 01:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Millió oka lehet h nem tud elköltözni.

Azért ez miatt pálcát senki ne törjön a feje felett.

2018. ápr. 1. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem ne ragaszkodj a szülinap családi megünnepléséhez. ünnepelj a barátaiddal, ha vannak, vagy ha nincsenek, akkor szervezz magadnak egy jó napot, menj el moziba, vásárolni, kávézni, amit szeretsz csinálni. mivel már elég idős vagy, szerintem törekedj rá, hogy minél előbb elkerülj otthonról. Anyukád már nem tud sajnos elviselni.
2018. ápr. 1. 21:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem, jogos. Én nem érzem magam elviselhetetlennek....altalaban elég visszafogott vagyok, a legtöbben inkább azzal kritizalnak, hogy nagyon zárkózott vagyok.....
2018. ápr. 1. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
lehet, hogy objektívan nem vagy elviselhetetlen, de anyukád számára igen. hogy miért, ki tudja, de 27 évesen amúgy sem egészséges már otthon élni.
2018. ápr. 1. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyuukádnak az a problémája hogy 27 évesen még vele élsz. Egyébként általában ilyen dolgok miatt a 12-14 évesek sírnak ezen az oldalon
2018. ápr. 5. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó egyàltalàn nem biztos hogy azért viselkedik igy vele az anyja ezer oka lehet ezt még mi sem tudhatjuk esetleg a kérdező.Am meg ha besegitel neki akkor csak jó ha ott vagy neki nincs egyedül de ên a helyedben elcuccolnék és megtudnà hogy mijen egyedül lakni.
2018. ápr. 17. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!