Ti mit tennetek ilyen helyzetbe? Teljesen tanácstalan vagyok..
Az a problémám, hogy anyukámmal borzalmas a kapcsolatom, sokáig azt hittem, hogy majd jobban alakul, de úgy néz ki mégse....
A lényeg a lényeg, hogy általában bent szoktam lenni a szobámba, csak amikor a bátyámek(barátnőjével) átjönnek, akkor jövök ki.... Na már most vele se tudok soha(szó szerint) beszélni, mert amint elkezdenenk beszélni vagy megszólalok, anyam egyből beleszól elkezd másról beszélni.... Többször próbáltam vele meg beszelni(igen normalisabban), hogy nem tudok beszélni a testvéremmel, de nem érdekli altalaban közli, hogy "Ez az en lakások, azt csinálok amit akarok" pedig tesóm azt is kitalálta hogy a szülinapomon(mostanaba lesz) átjönnek es csaladilag ünneplünk, tarsasozunk viszont ezen a heten is itt járt tesóm es amikor a munkaval kapcsolatban szerettem volna valamit megbeszélni meg azt csinálta anyám amit szokott. Teljesen kiborultam mar nem bírta a dolgot, hogy ennyire semmibe vesznek meg nem tok mi csinálni, de erre csak sikitva rám orditott, hogy "elég most mar!" Az lenne a fő kérdésem, hogy ti mi csinalnatok a szulinapotokkal, lemondanátok ezt a család napos unneplosdit? Csak mert nem akarok batyamekkal bunkó lenni, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy igy jól erezem magam a szülinapomon meg hogy ne legyen megint balhé...Meg igy nem terveztem más programot, de nem akarom igy eltölteni legalább a szülinapomat.... Ti mit kezdenetek ezzel a helyzettel?
27/N
Millió oka lehet h nem tud elköltözni.
Azért ez miatt pálcát senki ne törjön a feje felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!