Nem helyes, ha ezt teszi, mert ezzel csak azt éri el, hogy a gyerek ha felnő, akkor nem meri / nem akarja majd elmondani neki, ha esetleg tényleg meleg lesz. Azzal, hogy mondogatja, hogy reméli, nem lesz meleg, megakadályozni nem tudja, hogy az legyen, így feleslegesen teszi, mondom, csak a jövőbeli kommunikációjukat vágja tönkre.
2018. márc. 31. 18:46
12/23 anonim válasza:
Kicsit sem normális, ez nem akaratlagosan eldönthető dolog. Ezzel a viselkedéssel csak annyit ér el, hogy a gyereke semmit sem fog merni elmondani neki, az évek múltával eltávolodik tőle és az első adandó alkalommal rávágja az ajtót.
2018. márc. 31. 19:14
13/23 anonim válasza:
Szerintetek az normális ha valaki meleg? o.o
2018. márc. 31. 22:26
14/23 anonim válasza:
ha te vagy az a gyerek, akkor mutasd meg drága anyádnak hogy nem vagy meleg és szerezz egy barátnőt. Ha meg meleg vagy akkor ezt tedd számára egyértelművé.
2018. márc. 31. 22:29
15/23 anonim válasza:
3.
Smafu, hogy örökletes. Próbálták már bizonyítani, de nem sikerült. Pedig beleöltek egy csomó pénzt.
2018. ápr. 1. 04:38
16/23 anonim válasza:
15-ös: igazad van, a homoszexualitás nem örökletes, mivel egypetéjű ikerpároknál van olyan, hogy az egyik hetero, a másik nem. Ez egy anyaméhben kialakuló dolog, hormonális oka van, ugyanakkor az, aki homoszexuális lesz, nem tehet róla, ez nem az ő választása. Szerintem az emberi tulajdonságai alapján kell elfogadni vagy éppen elkerülni valakit, nem a szexuális irányultsága alapján! Jó lenne, ha ezt a kérdésben szereplő anyuka is belátná előbb utóbb és feltétel nélkül szeretné a gyerekét.
2018. ápr. 1. 15:03
17/23 anonim válasza:
Nem normális. Én azt nézem mindig h valaki milyen ember,nem azt h milyen a nemi identitása. Családban is van meleg,unokatestvérem,semmi probléma nincs vele :). Aki ennyire fél,ott valami alap probléma van,normális szülő ettől nem megy a falnak,mert szereti a gyerekét akár meleg, akár heteró, akár biszex. Én a gyermekem boldogságát, kiegyensulyozottságát, lelki stabilitását fogom nézni,akkor is ha épp nem az ellenkező nemhez vonzódik majd. Élni és élni hagyni. :)
2018. ápr. 2. 17:21
18/23 anonim válasza:
Kicsit sem helyes vagy normális egy gyereknek ilyeneket hajtogatni.
2018. ápr. 3. 01:22
19/23 anonim válasza:
Szerintem fura és felesleges.
Én születésemtől fogva hallgatom hogy majd lesz barátnőm->feleségem/gyerekem(/gyerekeim).... és csak annyit értek el vele hogy nem merem felvállalni előttük magam.
Ez csak annyi hogy a szülő/család megpróbálja ráerőltetni a gyerekre az akaratát/nézeteit.
Nálunk most karácsonykor jött témába a homoszexualitás és odáig jutott a beszélgetés hogy mondjam el öcsémmel ha melegek vagyunk hogy tudják a szüleim de mégse mert apa kitagad és inkább csak anyának titokba(mert ő tudni szeretné az igazságot és ő bárhogy elfogad...).
Öcsémmel csak néztük hogy apám milyen lazán tagadna ki minket.XD
És nem ez volt az első/utolsó ilyen eset.
2018. ápr. 3. 22:25
20/23 anonim válasza:
Alsó hangon felesleges, de inkább rossz dolog. Lehet vitatkozni azon, hogy genetikai, hormonális vagy külső környezeti okai vannak annak, hogy valakinek milyen a szexuális orientációja, de az biztos, hogy nem tudjuk megváltoztatni. Azzal, hogy a szüleim rendszeresen megjegyezték, hogy remélik egyik gyerekük sem vonzódik a saját neméhez nem tudták megváltoztatni, hogy kihez vonzódom, de elég rossz érzést keltettek bennem és rendszeresen megbántottak vele, amitől fokozatosan eltávolódtam tőlük. A testvéreimnek mindegy, hisz alapból nem vonzódtak a saját nemükhöz, engem pedig csak feleslegesen bántottak vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!