Attól, hogy az unokád "fattyú gyerek", de rendesen nevelik attól még nem az unokád?
Figyelt kérdés
Ma az egyik barátnőmnél ebédeltem volna. A nagyapja enyhén részegen beállított ("enyhén") és üvöltözött a barátnőmmel, hogy miért nincs még kész az ebéd, miért nincs fenn bor, miért nincs megterítve. Aztán az unokáját (a barátnőmet) szidta, hogy milyen lusta egy fattyú r.banc, csak azért mert nem délre készült el az ebéd, csak későbbre tudott volna. Ez történ majdnem egy órája, kb. 45 perce. Aztán kijöttünk, bocsánatot kért az öregapja viselkedése miatt és megbeszéltük inkább máskor bepótoljuk, nem akarja, hogy a veszekedéseiből többet lássak-meg elég kellemetlen lenne nekem is. Annyit mesélt még korábban, hogy az anyja nem a vérszerinti apjával él együtt, hanem egy másik férfival éli az életét meg vele, míg az igazi apjával hétvégente találkozik többnyire. Úgymond ő egy nem várt "ajándék" volt és az apját nem fogadták el a nagyszülei ezért rá mindig is más szemmel néztek rá. Ezt már megszokta, meg azt is, hogy többször bántják emiatt. De csak a nagyapja. Nekem ez teljesen érthetetlen az egész és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe született bele.2018. márc. 25. 12:34
11/15 A kérdező kommentje:
Már többször is kiosztotta, mielőtt kimentünk akkor is, hisz azért jelentek meg, mert a kisebbik tesójának a névnapja volt a héten és családi ebéd volt, amire engem is meghívott a tesója. Segítettem neki a konyhában, akkor jött be ordítozva, hogy majd éhen hal, meg miaz hogy nincs bor, ezért jött haza (a lányához)? A barátnőm anyukája a kisebbekkel volt sétálni, ők arra értek haza, hogy egyedül nagypapa van otthon a kanapén részegen. Barátnőm elkísért a vonathoz, ott írtam ki a kérdésem és jelenleg az apjához tart. Az anyja is kiállt már érte, megmondta nekik, ha ennyire nem bírják akkor ne látogassák a kicsiket se. Kb 1 vagy 2 évig nem is találkoztak, a kisebbek miatt "enyhűltek" a nagyszülők. A nevelőapját istenítik mindenért, ha levegőt vesz akkor is, és az apját szidják mekkora alkoholista lusta dög (bagoly mondja...). A nevelőapja nagyon kedves vele, úgy bánik vele mint a saját lányával, az ő szülei is szeretik a barátnőmet, őket tartja a nagyszüleinek is. Azért is tudok ennyit róla, mert kicsi korunk óta ismerjük egymást, együtt nőttünk fel. Anyukájával is beszélek messengeren, azt írta, hogy az öreg már hazament-vagyis vitette magát a nejével.
2018. márc. 25. 15:46
12/15 A kérdező kommentje:
Valamint az apját is utálja az öreg mióta megszületett. Őt hibáztatják, hogy a lányuk levelezőn fejezte be az egyetemet miatta, és állítják róla, hogy nem törődik barátnőmmel az apja-ami nem igaz. Csak hőbörögni meg okoskodni tud.
2018. márc. 25. 15:50
13/15 anonim válasza:
Ha a barátnőd nevelőapja normális, és anyuka is kiáll a lánya mellett, akkor - ha én lennék a helyükben - egyszerű lenne a képlet: nagypapi többet a lábát be nem teszi abba a lakásba. Nem tűrném, hogy egy részeges vénember terrorizálja a gyerekemet (akár nevelt, akár biológiai), és a kicsiknek sem jó példa, hogy egy részeg vén disznót látnak maguk előtt. Még azt gondolják, hogy ez normális.
14/15 anonim válasza:
Részeges vénember,akit gondolom mindig a nők szolgáltak ki.
Én biztos nem ülnék ilyennel egy asztalhoz,nemhogy főzzek rá.
15/15 anonim válasza:
Kőkorszaki gondolkodásmód. Annyira elavult. Kb. ötven éve volt az ilyen elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!