Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mitcsinàljak? A szüleim...

Most mitcsinàljak? A szüleim szó szerint utálnak! Adtak nekem 1560ft-ot (Heti zsebpénz), hogy vegyek belőle valamit amit máskor nem szoktam.

Figyelt kérdés

Eltelt 3 hét .Minden héten vettem valamit 1.hét egy csomag rágò(160ft) 2.hét 1,5l üdítő (230ft 3.hét egy csomag chips (260ft)maradt 4.hétre 910ft-om nem is terveztem hogy veszek valamit,de a szüleim felvoltak háborodva,hogy mièrt vettem ezeket,mert amugy is 10kg pluszba vagyok,és hogy ez nagyon kellett.Tök jò de eleve nem szokott meglátszòdni rajtam akár mennyit eszek,és hogy 40kg voltam az első héten,és annyi is vagyok se mindegy... A lényeg az,hogy ezt az egészet ugy kezelik mintha elloptam volna azt a pènzt és hogy soha többé nem adnak 1ft-it s e a kezembe mert túl kövér vagyok és hogy azt is elkölteném,és hogy az ő tudtuk nélkül csináltam... most sz.rnak a fejemre akármit csinálok...

Hogy enegeszteljem ki őket?Szinte mindent megpròbáltam de semmi...😟

A vàlaszokat előre is köszönöm!😳

#szülő #gyerek közötti érthetetlen "viszály"
2018. márc. 24. 16:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi. Öreg korukra megkeseredett vén sz@rok lesznek egy nyugdíjas otthonba ahová bedugod őket, amiért ilyen szeretettel viselkednek veled. Szerintem ne foglalkozz velük, koncentrálj majd a 18 éves kori elköltözésedre. Szerezz barátot-barátnőt kinek melyik tetszik jön be, és utána ketten könnyebben nekivágtok.
2018. márc. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!