Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik egyetemre jarnak mibol...

Akik egyetemre jarnak mibol elnek?

Figyelt kérdés

Szuleim nem tartanak el,es ezert mar 2eve csuszok az egyetemen , mert mellette napi 8orat kell dolgoznom, hogy pesten eltartsam magam, viszont levelezon meg nem tudnam megtanulni a tananyagot,illetvr csak nappalisok jarhatnak diakmunkara.

Aki egyetemista mibol el? Hogyha a szulei finoman szolva sza..nak ra?

24/f

2018. márc. 24. 13:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

De dolgozni akkor is kell majd valahol. valamilyen szakterületen.

Igen, csak nem mindegy hogy a programtervező informatikus végzettségeddel kapsz munkát, vagy egy kermarkos diplomát szerzel, amivel semmire se mész s mehetsz tesco pénztárba.

És sok szakma nem tucat, de az ilyen turizmus, pszichológia, kermark, kommédia ezek a tipikus tucatvégzettségek.

2018. márc. 24. 17:11
 32/39 anonim ***** válasza:
70%

A férjem a BME-t végezte levelezön, én meg logisztikát végeztem szintugy levelezön. Mindketten dolgoztunk , föállásban irodai adminisztrátor voltam férjem meg labortechnikus volt.

Tudtuk mit szeretnénk elérni

2018. márc. 24. 17:22
 33/39 anonim ***** válasza:
87%
Diákmunkából, támogatásokból, ösztöndíjból.
2018. márc. 24. 17:31
 34/39 anonim ***** válasza:
87%
Diákhitel + diákmunka vagy levelező és főállás vagy rugalmas főállás + nappali. Sokkal keményebb szakokat el tudnak az emberek végezni levelezőn, szóval ez nem kifogás.
2018. márc. 24. 21:24
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoznak a vizfelszínen maradni. Van aki szerencsés és mondjuk t comba eltud helyezkedni mint diák, vannak akik árut töltenek fel, babysitterkedés, kisegítő munkák. Vannak akiket kitartanak mondjuk lányok és csinosabbak. Mindenki próbálkozik akit otthonról nem tudnak segiteni és akar valamit tanulni.
2018. márc. 24. 21:45
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én nőként úgy végeztem el az egyetemet, hogy nem webcamoztam,nem volt sugardaddym, nem szoptam le senkit azért,hogy eltartson. Hétvégenként, szünetekben, rövid napokon dolgoztam, plusz diákhitel.
2018. márc. 25. 03:58
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,sokak szerint a diákhitel is sz-pás.

Van olyan ismerősöm,aki elmúlt 30,de még mindig fizeti.

Ezt csak tényleg annak érdemes megtennie,aki biztos magában,és ambíció között szerepel,hogy külföldre kimegy dolgozni,ahol mondjuk havi 3000-5000 eurót megkeres.

Az említett ismerősöm amint elvégezte az egyetemet diákhitellel,utána közmunkásnak felvették.

Mire visszafizeti,lehet beleőszül,és akkor még csak 0-án lesz,hol vannak a tervek,stb,saját lakás,stb..Soha.

2018. márc. 25. 06:55
 38/39 anonim ***** válasza:
83%

"Ezt csak tényleg annak érdemes megtennie,aki biztos magában,és ambíció között szerepel,hogy külföldre kimegy dolgozni,ahol mondjuk havi 3000-5000 eurót megkeres.

Az említett ismerősöm amint elvégezte az egyetemet diákhitellel,utána közmunkásnak felvették.

Mire visszafizeti,lehet beleőszül,és akkor még csak 0-án lesz,hol vannak a tervek,stb,saját lakás,stb..Soha."

Nincs kedvezőbb hitel a piacon. Ha 10 féléven keresztül felveszi a maximumot, akkor nyilván soknak tűnik, de jelenleg is a diákhitel1 2.3% a diákhitel2 pedig 0 % kamattal fut.

2018. márc. 25. 10:20
 39/39 anonim ***** válasza:
70%

Utsónak

Ja, most annyi a kamat.

Akik korábban vették igénybe a diákhitel kft "nonprofit" "szolgáltatását" jobban mondva beszobták a mézesmadzagot, utána meg lehúzták őket, mint a klotyót, az az akkor magasabb kamatok szerint fizetik a részleteket, nem vigasztalja őket, hogy most kisebb a kamat, hiszen a felvételkori kamatláb érvényes.

2018. márc. 25. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!