Miért van ennyi buli szerdán este azok számára akik egyetemre járnak? Csütörtök nem kell menni?
Figyelt kérdés
Oké, addig tiszta, hogy mi állítjuk össze az órarendet, de nem hiszem, hogy mindenkinek szabad a csütörtök reggele.2017. aug. 30. 22:46
1/5 anonim válasza:
Nem probléma, buliból mész előadásra ha nagyon muszáj. Vagy kihagyod
2/5 anonim válasza:
Kell menni csütörtökön is :D
Sokaknak belefér egy hétközi buli, ahogy láttam van is rá igény xD
3/5 anonim válasza:
Nem gáz ha csütörtökön ellógsz pár órát ;-)
4/5 anonim válasza:
Az egyetemen semmi nem számit. Tavaly az egyik kora reggeli orán láthatoan nagyon fáradt volt az egyik gyerek, a tanár rá is kérdezett, hogy beteg? A válasz csak annyi volt, hogy bulibol jöttem, egy percet sem aludtam.:D
Nálunk a csütörtöki nap volt bulinap. Péntekenként nem volt oktatás, maximum tesi. Lehet, hogy nálatok csütörtökre hirdetnek majd kevés orát, igy nem kell majd bejárni azon a napon.
5/5 anonim válasza:
Akinek nincs órája pénteken, az sok esetben csütörtökön már utazik haza a koliból, hogy elkerülje a pénteki csúcsforgalmat, ezért logikusabb a szerda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!