Nagyon szívesen elmennék síelni/boardozni, kiskorom óta járok úgy hogy mondhatni eleg jól megy de nincs kivel. Az elején a szüleimmel jártunk de ők már nem szerik utána barátokkal de velük se tudok mert egyetemre járnak nem érnek rá?
Figyelt kérdés
így csak olyan barátaim vannak akik nem tudnak. Veluk is szívesen elmennék csak az mégse az igazi, egyedül meg uncsi csuszkalni? Szóval hogy lényegre térjek lenne e valaki/K akikkel elmehetnek. És szintén imádják ezt a sportot. 18-25ev körüliek2018. jan. 2. 10:00
1/1 JaniB válasza:
Nezd pajti en ugyan igy voltam a Partizassal. Aztan rauntam, hogy mindenki otthonulos szilveszterkor es elmentem egyedul Szilveszterezni kesobb pedig partizgatni. Kesobb csodaval hataros modon lettyek partizgatos barataim :) Javaslom te is kovess peldamat. Ha nem felsz az emberektol akkor biztos neked is lesznek barataid akikkel majd eggyut sielhetsz. Talan egy jo kiss extrem sportos bandad is kifogsz. Szal az a lenyeg ne parazz! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!