Mit lehet tenni, ha együtt kell még éljek a szüleimmel, de anyum annyira felbosszant minden nap, hogy egész nap fáj utána a gyomrom?
Nem tudok elköltözni, és mivel eleve még egyetemista vagyok, csak egyetem elvégzése után szeretnék. Minden nap vitatkozik velem anyum, mivel csak az jó, amit ő akar, vagy gondol.
Ma azom uvoltozott velem, hogy nem szabad beszélni olyankor, ha a horoszkóp megy a rádióba, mert jaj sokszor bejön, amit mondanak, mondtam is neki, hogy nyílván, mivel altalanos dolgokat mondanak, és szerintem teljes baromság a horoszkóp, és nekem ne az döntse már el, hogy milyen napom lesz, hogy mit mond a horoszkópom. Erre elkezdett velem üvöltözni, hogy jaj milyen pocsék termeszetem van, kibírhatatlan vagyok... azóta folyton ezzel idegel, ha egy szobába vagyunk,mindig belém köt.
És ezt heti 2-3 alkalommal megcsinálja. Nem csak engem készít ki, mindenkit a családból, de mégis nekem mondja mimdig, hogy elviselhetetlen vagyok...
5: meg csak nem is arrol van szo hogy ki el kinel, hanem arrol hogy felnott, egyutt elo emberek kozott udvariassagi minimumnak kene lenni annak, hogy egymast amennyire lehet nem zavarjuk, es ha valaki hallgat/nez valamit, ami erdekli es kifejezetten megker, hogy maradj csondben, akkor azt nem hiszem hogy tulsagosan megerolteto volna megtenni.
Izlesek es pofonok dolga meg hogy kinek mi tetszik, hadd dontse el o hogy mit tart erdekesnek.
Uvoltoznie nyilvan nem kellene, de nem artana ha felnott emberhez illoen nyugodtan meg tudnatok ilyen alapveto dolgokat beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!