Az anyám isteníti magát, hogy nagyszerű szülő. Szerintem nem teljesen így van. Beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok és magam fizetem a koleszt, az iskola pedig ingyenes, mert államin vagyok. Néha ad költőpénzt, amit nem én kérek és rám tukmálja, majd mondja nekem (egyéb vita esetén), hogy ő tart el engem és mennyi mindent megad nekem (természetesen a pénzre gondol, neki az a minden). Folyton mondogatja, hogy neki az én jövőm a fontos, most pedig nagyobb pénzösszeghez jutott és egy nagyobb, szebb házat akar. Bizonygatja, hogy az új ház valamiért nekem is jó, de szerintem ez hülyeség, mert alig vagyok otthon. Azt nem értem, ha olyan kiváló szülő, akkor rám miért nem fordít? Például tudja, hogy mennyire szeretnék külföldön tanulni, de mégsem segít, pedig megtehetné. Én egyáltalán nem várom el, de ha már nap mint nap végighallgatom az istenítést, akkor legyen valami alapja is...2018. márc. 23. 09:15
11/15 anonim válasza:
Értem a problémádat. Azt viszont nem, hogy minek fogadod el a pénzt, ha utána nem akarod ezt az "istenítést" hallgatni.
Nem akarsz vitát? Ne adj okot a vitára, ilyen egyszerű.
12/15 anonim válasza:
Viccesek vagytok. Az én anyám lelépett gyerekkoromban és pár éve mikor felvette a kapcsolatot ő azt mondta, hogy azért volt jó anya, mert így megtanította, hogy senkire nem számíthatok az életben csak magamra.
13/15 anonim válasza:
Ne a gyakorisoktól várj erre értelmes választ. A legtöbb minden nőt aki kitoht egy gyereket az egekig magasztal me' mé' ne?
14/15 anonim válasza:
14 ez pont nem igaz.. rendszeresen, tömegével megjelennek az anya-ócsároló kérdések, és mint dögre a legyek, pillanatok alatt begyűlnek az anya-gyűlölők.
És nem, nem azok akiknek sajnálatosan gonosz és kegyetlen "anya" jutott..hanem, akinek mondjuk nem fizeti a külföldi tanulását, vagy nem vesz meg valamit, vagy nem engedi 16 évesen valami ócska lepukkant helyre el. stb. És elvárás hogy kórusban curvázzák le a háta mögött a szerencsétlen anyát/ apát .
15/15 anonim válasza:
Azt a költőpénzt vedd el, ne költsd el, nyiss a nevére lakáskasszát és kellő időben mondd meg neki. Miért ne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!