9 Nem mindenki akar tartos kapcsolatot csak kielégülni,van ilyen nőbe is, ezek össze illenek,de sokszor nem ők jönnek össze hanem egyoldalu és mikor már az aktuális kuka akkor ébrednek fel..
2018. márc. 22. 17:25
12/19 anonim válasza:
Valószínűleg csak a tinédzser kor velejárója, de hülyeség, hogy szégyell. Beszélj vele, talán.
2018. márc. 22. 17:39
13/19 anonim válasza:
De konkrétan kiderült, hogy ez az ok, vagy csak feltételezed? Talán csak azt akarja hazavinni bemutatni, akivel mar "komolyra fordult" a dolog, ilyen meg esetleg nem volt még.
2018. márc. 22. 18:48
14/19 anonim válasza:
1-es vagyok. Miért, ha égőnek tart, akkor elmehet nyugodtan.
Nem kell egy "gáz" emberrel élnie, senki nem kötelezi rá!
2018. márc. 22. 19:53
15/19 anonim válasza:
Nem mindenki akar tartos kapcsolatot csak kielégülni,
Igen ez érthető,de ne a szülők házát használják kéjlaknak
2018. márc. 22. 20:34
16/19 anonim válasza:
Milyen hosszú kapcsolatokról van szó? Az első pasimat én se vittem haza, 6 hetet voltunk együtt kb, minek vittem volna? A mostani (most már másfél éves) kapcsolatomat természetesen ismerik. Az elsőt se azért nem mutattam be mert szégyelltem anyámékat hanem mert mélységesen komolytalan volt az egész kapcsolat, és a szívem mélyén mindig tudtam hogy nem fog pár hónapnál tovább tartani. Tipikus tinikapcsolat.
Persze más kérdés ha több 2-3 éves kapcsolatát nem vitte haza, az tényleg magambanézést indokolna.
2018. márc. 22. 22:37
17/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy miattad nem vitte haza egyiket sem. Felesleges 2-3 hetes kapcsolatokat bemutatni a szülőknek, lehet holnap már együtt sem lesznek. Én sem mutattam be soha nekik az aktuális barátomat, mert nem volt komoly. Amikor megismertem tizenéve a páromat, őt már az első héten bemutattam, mert éreztem, hogy komolyabb lesz a dolog. :)
2018. márc. 23. 00:38
18/19 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó kettővel,friss hetes pár hónapos kapcsolatot nem kell hazacipelni. De aki 4 6 évest se visz haza sőt nem is tudják h párkapcsolata van évek óta,ott vmi baj van otthon az 100 %.
2018. márc. 23. 00:46
19/19 anonim válasza:
A rövid, komolytalan kapcsolatokat ne is hozza. Komoly kapcsolatnál elgondolkoznék rajta, hogy vajon mi lehet a gond velem vagy megkérdezném nyíltan erről.
Mondjuk az itteni válaszok egy része is tökéletesen mutatja, milyenek a rossz szülők. Ahelyett, hogy a dolgok miértjét, a megoldást keresné az az első reakciója, hogy "el lehet takarodni". Ilyen szülőt én sem mutatnék be a leendő páromnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!