Felvennél hitelt a nevedre, hogy kisegítsd a szüleid? (többi lent)
Ha nyárig kéne összegyüjteni, nekiállnék ezerrel takarékoskodni, és csak annyit felvenni hitelt ami tényleg muszáj.
Ha már most, és úgy látják, hogy nyáron már törleszteni tudnák, és én is tudnám fizetni adott esetben, akkor felvenném.
Világ életükben támogattak, viszont szerintem nem hagynák hogy felvegyek hitelt nekik, mindig mondogatják, eszembe se jusson ha úgy alakul
Nem, oldják meg. Vegyék fel a SAJÁT nevükre (ha nem tudják, akkor okkal nem kapnak hitelt, intö jel), mert ebböl szokott a probléma lenni utolag.
Meg az ujabb "hitelkérések" erre-arra.
Ismerősék hitelte is hitelt vesznek fel, mert képtelenek normálisan bánni a pénzzel. Minden szar kell nekik, mikor nem telik ráá, jo, hitel... szánalmas.
Mi lesz abból az 500 ezerből? És ha vissza adják, akkor ezt kapod vissza, vagy átvállalják a törlesztőt?
Az 500 ezer hiteledet havonta kell majd visszafizetned, már nyár előttől, és ha szerencsés vagy úgy 700-800 ezret összesen.
Felnőtt gyerekek anyjaként el sem tudom képzelni, mi lehet olyan ok, amiért ilyesmit kérnék a gyerekemtől.
Vagy van neki, és én képes leszek egyben visszaadni. Vagy egyikünknek sincs, és akkor csak a kiadások lefaragása, és a bevétel növelése a megoldás, nem a mínusz felszorzása. Nem kérnék ilyet a gyerekemtől soha.
Én nem segítenek nem a gyerek dolga eltartani a szülőt
Sajnaos saját tapasztalat alapján mondom
Leérettségiztem csináltam egy pénzügy számviteli sulit majd ki mentem grazba takaritani hogy segitsem a szüleimet
A nővérem kin dolgozik hotelbe
Apám hajón
Anyám Magyarországon maradt ő postán dolgozik
Én takarítok és pincérkedek
Sajnos a család teljesen szét szakad a pénz miatt
Tökre ment az életem
Se párom se családom se pénzem semmim nem maradt
Én beszélnék a szülőkkel hogy ezt az 500 ezer ft felesbe fizessük
Szülők 250
Te 250
Szüleidnek vannak testvérei
Neked van testvéred mert ha 2 3 összefogtok akkor nem 500. hanem 250 vagy 166 ezret kellene csak visszafizetni
Tényleg csináld azt hogy ezt az összeget a szüleiddel megfelezed
250 szülők
250 te fizetsz
Ez így lenne igazságos
Nehogy már a szülő várja el a teljes 500 ft kifizetését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!