Ti mit szóltok ehhez a helyzethez? Kinek adnátok inkább igazat? Az mindegy, hogy èn ki vagyok a törtènetben, szereplő, vagy csak megfigyelő. Nekem is van saját vèlemènyem, de a lehető legobjektívebben írom le a dolgokat.
Utolsó, értelnes ember NEM rángat ki egy érettségi elött állo majdnem felnöttet a környezetéből, mert az aktuális farkának épp külföldre támadt kedve menni.
Ebben az esetben a farkinca menjen, anyuka marad a lánnyal, és követi a férfit, ha a csaj pl felvételizett egyetemre.
Apuka meg attol hogy nem önála helyezték el a gyereket anno, NEM szarik rá. Csak épp tök más, ha hetente háromszor van láthatás,meg ha neki kell nevelnie hirtelen.
A lány részéről lehetne kevesebb a fészen logás, apukáérol meg a hülye irreális elvárások.
Ez nem korlátoltság kérdése. Honnan veszed, hogy az apa lépett le? Nem tért ki arra a kérdező, hogy mi okból romlott meg a házasságuk.
Ha egy felnőtt nő kiköltözik külföldre a pasijával úgy, hogy a lányának már csak egy-két év van hátra a középiskolából, az önzőség. Egyedül akkor tartom megfontolt döntésnek, ha előtte felvázolja a lányának az ötletét, és az beleegyezik PLUSZ megvan minden tárgyi és nyelvi tudása a tanulmányai külföldön való folytatásához.
Látszik, hogy apukának nincs tapasztalata a kamasz lányok nevelésében, sem a tanítasban.
Napi +2 óra fizika tanulás felesleges. Sok és úgysem figyel.
Ilyen helyzetben én pl szombat 9-13ig fizikáztatnék vele, plusz motivációként beígénék egy 4es év végi jegyért egy jobb gépet, amin tud játszani.
A lány részéről az elköltözősdi túlreagálás, viszont figyelembe véve, hogy eddigi életében ide-oda passzolgatták a szülei, nem meglepő sajnos.
Még nem olvastam végig a válaszokat, csak a fő kérdésedet.
Mi az, hogy rákényszerít valaki a lányra napi 2 óra fizikázást??? Csak kiragadtam egy mondatot, amin totál kiakadtam. Ész megáll! Az apja nem normális. Mondjuk az anyja se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!