Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt más is akinek az...

Van itt más is akinek az anyja válaaztott faktot?

Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Én itt vagyok. Nálunk volt egy ilyen sztori. Szülőin vmelyik matektanár elkezdte anyám fülét rágni, hogy nekem át kellene mennem magyarról matekre, mert van hozzá eszem... én láttam, hogy oké, hogy viszonylag logikusan gondolkozom, de nem tudnék sem felzárkózni, sem felérni az addigi faktosokhoz... és van egy határ, ami felett nem megy.

Hát nem, el lettem küldve matekra. Az egésznek az lett az eredménye, hogy konkrétan belebetegedtem a sok tanulásba, készülésbe, pluszórákba. Nem azt mondom, mindenkinél ilyen súlyos, nálam ez lett. Utolsó évre már visszamehettem magyarra, mert anyám is látta, hogy nem megy.

2018. márc. 19. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, általános harmadikban már nem ők választottak nekem tagozatot, hatodik után én választottam gimit, szóval ezt nehéz elképzelni.
2018. márc. 22. 01:00
 13/13 anonim ***** válasza:

a szüleim akkor döntöttek utoljára iskolai ügyben helyettem, mikor a falu egyetlen általános iskolájából kellett választaniuk, hogy melyikbe iratnak 6 évesen.

sőt nálam annyira természetes volt, hogy én döntök, hogy szinte sokkolt középsuliban, mikor az osztálytársaim a bemutatkozásnál olyanokat mondtak, hogy "mert már nagyapám és apám is ide járt" vagy hogy "a szüleim ezt választották". az ilyenek nagy része aztán közepes eredményekkel végig szenvedte a 4 évet,majd érettségi után csinált egy teljesen eltérő szakmát.

2018. ápr. 28. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!