Ebből lecseszésen kívűl törénhet még rosszabb is?
Velem talán összesen 3x fordult elő, hogy elaludtam.Tegnap este elfelejtettem az ébresztőt beállítani és majdnem délben keltem fel.Anyát felhívtam és elmondtam neki őszintén, de ő azt mondta, hogy oké szia és letette a telefont.
Biztosan mérges rám, de félek hogy a lecseszésen kívűl fogok még kapni (gondolok itt pofonra vagy elvonásra)
Az a baj, hogy mostanában eléggé viszketett a bal szemem és tegnap este is nagyon sokat viszketet és félek hogy ebből nagy baj lesz...
Apa nagyon ki lenne bukva ha megtudná...
Én például ha korán alszom el másnap alig birok észre térni,mosott szar vagyok,ha 3 4 5 orat alszom akkor fitt vagyok,ha többet,akkor meg mint akit agyon ütöttek,ez mi a töktől van?
45 N
Eléggé le lettem cseszve a szüleim által és azt mondták mind a ketten hogy jó hogy nem jöttek haza mert anya megpofozott volna, apa pedig agyon vert volna.
Este 8-ig játszhatok utána csak aludhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!