Ti milyen szülőnek tartjátok az ilyet?
"Megjegyzésként én néha kikészülök az anyjától de k*rvára ...."
Inkább attól kellene hogy majdnem felcsináltad a csajt hogy a semmire szüljön. Vagy elhajtottad volna abortuszra? Neked egyik sem drága, csak a csaj, meg a gyerek baszna rá...
23 éves voltam amikor teherbe estem pedig óvszert és fogamzásgátlót is használtunk
Anyukámnak szoltam erről és annyit mondott 23 éves vagy ez a te döntésed h elveteted vagy megtartod
Anya azt tanácsolta hogy inkább tartsam meg mert ha kaparás lesz a vége lehet h többé nem tudok szülni és erre a nőgyógyász is figyelmeztetett
Anya mindenben támogatott úgy volt vele ha mégis megszülöm a babát szívesen segít a nevelésbe
Nem akadt ki nem üvöltötte le a fejem
Anyám 1975ös ő 20 évesen szült engem
Az emberekben itt fel se merül, hogy védekezés mellett is összejöhet egy terhesség? Nem véletlenül van ráírva a gyógyszerre, és minden más fogamzásgátlóra, hogy nem 100%.
Arról sem volt szó, hogy a lány gyereket akart volna szülni az anyja nyakára, esélyesen késett a menzesze ezért ellenőrizte, baj van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!