Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj anyámnak az is,...

Miért baj anyámnak az is, hogy angolul nézek sorozatokat?

Figyelt kérdés

Laptopom, max. napi egy rész.

Aztán jön, hogy biztos van magyarul, minek. "Most nyelvet tanulsz?" "Mikor mész nyelvvizsgázni?" "Miért van ott a szótár?"

Nem, már van másik nyelvből nyelvvizsgám, nem fogok. Egyetem mellett amúgy sincs időm...

Aztán múltkor szólt, hogy de isze ki is nyitottad azt a szótárat.

Nem fogja fel, hogy azért nézem angolul, mert úgy jobb, a szinkron meg pocsék...

Amibe lehet, csak beleköt.

2018. márc. 16. 17:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Baromi fura anyukád. Én a helyedben ignorálnám az ilyen megjegyzéseit. Vagy lenne rá vmi tömör, frappáns válaszom és mindig ugyanazt mondanám, ha beszól. Így nem lenne vmi érdekel a cs.sztetés és lehet, hamar feladná.

"Most nyelvet tanulsz?" "Nem."

"Mikor mész nyelvvizsgázni?" "Nem megyek."

"Miért van ott a szótár?" "Kitámasztottam vele valamit."

Amúgy nyelvtanárként teljes mellszélességgel pártolom az eredeti nyelven történő film-, sorozat-, videónézést. :D A mai fiatalok már azért fényévekkel jobbak nyelvtudásban, mert a Y.tube-on nőttek fel, körbe vannak véve angol szövegekkel. Szóval hajrá!

2018. márc. 17. 12:11
 22/23 A kérdező kommentje:

:) Szeretem, ennyi, semmi célom nincs vele.

Amúgy azt mondtam ital alátétnek van, hogy ne buroljon el.

2018. márc. 17. 12:14
 23/23 anonim ***** válasza:
"Erre még jó, úgyis tudom má' kívülről" :D
2018. márc. 17. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!