Kinek van igaza? Nem telefonálhatok éjjel? 21/L
21 éves vagyok, két éve külön élek a szüleimtől, dolgozom, 150 km-re. Havonta egyszer szoktam hazajönni 2 napra, ill most pl 3-ra a hosszúhétvége miatt.
Tegnap este hívott egy barátom (munkatársam is) telefonon, és éjjel 1-ig beszéltünk,de akkor is csak azért tettük le mert anyám már elég idegesen rámszólt. Pedig a hàz legmesszebb pontján voltam, csukott ajtóval, és persze próbáltam csendben beszélgetni, de 1-2 poén olyan volt hogy nem tudtam megállni hogy ne nevessek. Most reggel közölte anyám hogy ma este 10-kor vagy odaadom a telefonokat (céges is van) vagy kinn alszom/telefonálok az udvaron. Merthogy normális ember èjjel 1-kor alszik, és amúgyis tudhatnám hogy ő milyen rossz alvó mostansàg (honnan is tudhatnàm, hisz nem élek velük!). Meg mondta hogy nem érti miért telefonàlok ennyit, hisz még exeimmel sem beszélgettem ilyen sokat (ami szintén nem igaz, mert az utóbbival hajnal 2-3-ig is beszélgettünk, úgy hogy reggel ugyanúgy mentem dolgozni, de mindegy)
Szerintetek jogos anyàm kiakadása ennyire? Lehet inkább az a baja, hogy kivel beszélek (munkatàrsam egy nős ember aki most válik, fiatalabb szüliemtől)
1. Anyuci van otthon, ő parancsol.
2. A félreeső helyiségbe, paplan alól nem hallhatja a csendes beszédet.
3. Mond meg az anyucinak, hogy manapság kaphatók természetes altatószerek, melyek semilyen függőséget nem okoznak.
4. Az öreg embereknek már gyengék az idegei.
Milyen vastagok a falak?
Ha rossz alvó anyud, az éjjel viháncolva telefonálás tényleg zavarhatja.
Igaza van anyudnak.
Tesóm amikor elvált, egy kis időre hazaköltözött. Ő is pont ugyanezt csinálta, hogy éjszakába nyúlóan telefonált, és hiába suttogott, hallatszott. Meg hát ő is nevetgélt.
De szerintem ha kicsit kritikusabban nézed magad akkor beláthatod, hogy nem illik ezt csinálni, zavarni mások nyugalmát az éjszaka.
Nem is értem, miért te vagy felháborodva, ennyi jóérzés legyen már benned. Nem azért mert a szüleid, hanem mert tényleg taplóság ilyesmit csinálni.
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!