Nektek mi a titkotok a szüleitek előtt?
Figyelt kérdés
Illetve mi volt a legnagyobb bűn, amit elkövettetek ellenük? Kort és nemet is írjatok hozzá! :)2018. márc. 13. 13:36
11/13 anonim válasza:
Zugivás tiniként, bár sejtették.--->Csórtam a pénztárcájukból kisebb összegeket (pár száz forint).
Egyre erősödő öngyilkos gondolatok, késztetés. Emiatt szakembert kell felkeresnem. Erről egyáltalán nem fogok beszélni.
12/13 anonim válasza:
Volt egy ‘barátnőm’. Kb. három hónapig voltunk együtt, de néha ténylef csak barátokként lógunk, néha szexeltünk. Eléggé homofóbok, így nem nagyon viselnék el, ha kiderülne. Nekik azt mondtam, hogy csak barátok voltunk, amikor szétmentünk, akkor meg azt, hogy összevesztünk, pedig csak megbeszéltük, hogy ez nem megy egyikőnknek sem tovább.
13/13 anonim válasza:
Nincs titkom anyám előtt,még a legundorítóbb dolgokat is elmondtam neki mindig.35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!