Ti hogyan bírjátok kezelni hogy hirtelen haragúak a szüleitek?
Azért nekem is érdekes kapcsolatom van faterommal, nem sokat beszelunk, mert nehezen mutatja ki bármit érez, de nem rolam van szo.
Ez gáz, az ilyen ember nem tudom mit gondol, egy kamasszal rohadtul nem szabad igy bánni, mert erosen kihat a felnőtt korára. Anyukáddal nemtom mi a helyzet, de beszelj vele. Én is anyammal beszeltem ha faterommal gond volt, és megoldottuk.
A lényeg, h ne törj ossze emiatt. Ne hagyd hogy erosen befolyasoljon. Tűrd el, ha nagyon durva lesz fogsz még visszaorditani is. Ha apám ordibált én megprobáltam tul kiabalni. Nem használt nagyon, de a lényeg az volt h nem hagytam magam.
17f
Nekem mindketten ilyen típusúak. Naponta van ordibálás, tárgydobálás, valami eltörik (emiatt még hevesebb vita, hogy a másik miatt tört el). Napi 6-7 alkalom.
Poker face. Én már most belefáradtam ebbe, nyírják ki egymást nyugodtan, adok kést is, ha valaki kér.
Persze engem is fenyegetett meg már az apám, hogy a Dunába lő a páncélszekrényben lévő pisztollyal, de előtte szétveri a fejemet a fegyveraggyal, mert nem értettem egyet valamiben és ennek hangot adtam nyugodtan (azt hiszem az volt, hogy nem szerettem a fizikát általános suliban, de ő azt akarta, hogy mérnöknek tanuljak tovább és mi az, hogy nem szeretem?!)
Nem szólok hozzájuk, csak ha kérdeznek, ha ordítva berontanak hozzám, hogy mondjam meg kinek van igaza, akkor csak vállat rántok közönyösen, hogy ez nem az én bajom.
Emberek! Lehet fogadni: vérmes anyám a konyhakésekkel és serpenyőkkel vagy apám fizikai erőfölénnyel (a fegyverek hatástalanítva vannak).
Finoman szólva utálnak.
67% ez mennyire igaz. :(
Kérdező, az apám is hasonló volt, sajnos a helyzeten nem javított, ha visszaszóltam. Én ahogy tehettem, elköltöztem, mondjuk nekem szerencsém volt, mert kaptam kolit. Nem tudom ez mos hogyan működik. Rokonok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!