Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám észrevette, hogy Apám...

Anyám észrevette, hogy Apám egy másik nővel beszélget Facebookon, mi lenne a helyes dolog?

Figyelt kérdés

Szóval Apám vidéken dolgozik, de amíg itthon volt hétvégén, Anyám észrevette hogy egy másik nővel beszélget olyan dolgokat, hogy úgy érzi Anyám már nem szereti, meg hogy ő jó lenne neki, stb. A nő is házas elvileg. Anyám felhívta tegnap, mivel a gyanú miatt belépett a Facebookjába, és akkor is hasonló dolgokat talált a Messengerében. Olyat írt Anyámnak, hogy elvileg őt szereti, de ha beszél a nővel, akkor otthagyja. Anyám teljesen érthető módon kiakadt, és szerinte majd nekem is kéne beszélnem vele, ha hazajön. Viszont nem tudom hogy kéne-e egyáltalán? Felnőtt emberek, az ő kapcsolatukról van szó, nekem mi beleszólásom lenne? Megértem Anyámat, hogy azt akarja hogy beszéljem Apámat jóra, de szerintem ezt csak kettejüknek kéne, nem még nekem is.

18/F

2018. márc. 13. 06:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

"Felnőtt férfiról van szó, nem egy állati ösztönlényről."

Mondja mindezt egy tizenéves idealista kamasz, aki szerint a szexuális vágy csak addig helyénvaló, amíg az ember húszéves. Aki ennél idősebb, húzza le magát a WC-n, vagy csak az életképtelen huszonéves gyermekének az eltartására fordítson energiát.

Hadd mondjam el, hogy ezzel szemben mi a helyzet. A 40-es férfi erejének legjavában van. Nem véletlenül hívják ezt a legszebb férfikornak. Ám némi hátrányt is szenved, mert amíg egy húszéves legfeljebb kicsapja a brét, ha nem bír magával, negyvenévesen már nem szívesen fanyalodik ilyen tettekre a férfi. Attól még azonban a vágy ugyanúgy (ha nem jobban) sanyargatja, mint húszéves korában. És megnézheted, a legtöbb 40-es pasi még igencsak jól tartja magát, és ha arra szánja magát, nagy pusztítást képes véghezvinni a fiatalabb lányok körében. Eddigre ugyanis jó eséllyel megtanulta, mi kell a nőnek, hogy mikor mit akar hallani, hogy nem csak a testét, a lelkét is meg kell ölelni, stb. Ilyen tudás, valamint az őszülő halánték birtokában egy-két szóból leveszi az arra hajló csajokat a lábukról, ha a kedve úgy tartja. Ezer szerencse, hogy ritkán tartja úgy kedve.

Kérdező, beszélgess el faterral. Ne vond felelősségre, csak említsd meg, hogy tudsz a feszültségről, és kérd meg, hogy meséljen a láthatáron feltűnt másik nőről.

Tudod, amíg az ember csak magában őrlődik, hajlamos az idealizálásra. Amint azonban szavakba kell önteni a potenciális partner tulajdonságait, legtöbbször rájön, hogy nem is annyira jó buli ez. Szóval ülj le vele, mint a férfi a férfivel, és faggasd ki.

2018. márc. 14. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
áu.... jajj.... vannak bajok
2018. márc. 14. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:

"A nő is házas elvileg ... Olyat írt Anyámnak, hogy elvileg őt szereti"

Hát, akkor elvileg kb. minden rendben... Gyakorlatilag viszont...

2018. márc. 18. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
en biztos megmondanam hogy engem hagyjanak ki belole, ez csak rajuk tartozik. Nekem van egy apam, van egy anyam, nekik van egy ferjuk/feleseguk. Utobbitol lehet valni, elobbitol nem.
2018. ápr. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!