Anyám észrevette, hogy Apám egy másik nővel beszélget Facebookon, mi lenne a helyes dolog?
Szóval Apám vidéken dolgozik, de amíg itthon volt hétvégén, Anyám észrevette hogy egy másik nővel beszélget olyan dolgokat, hogy úgy érzi Anyám már nem szereti, meg hogy ő jó lenne neki, stb. A nő is házas elvileg. Anyám felhívta tegnap, mivel a gyanú miatt belépett a Facebookjába, és akkor is hasonló dolgokat talált a Messengerében. Olyat írt Anyámnak, hogy elvileg őt szereti, de ha beszél a nővel, akkor otthagyja. Anyám teljesen érthető módon kiakadt, és szerinte majd nekem is kéne beszélnem vele, ha hazajön. Viszont nem tudom hogy kéne-e egyáltalán? Felnőtt emberek, az ő kapcsolatukról van szó, nekem mi beleszólásom lenne? Megértem Anyámat, hogy azt akarja hogy beszéljem Apámat jóra, de szerintem ezt csak kettejüknek kéne, nem még nekem is.
18/F
"Felnőtt férfiról van szó, nem egy állati ösztönlényről."
Mondja mindezt egy tizenéves idealista kamasz, aki szerint a szexuális vágy csak addig helyénvaló, amíg az ember húszéves. Aki ennél idősebb, húzza le magát a WC-n, vagy csak az életképtelen huszonéves gyermekének az eltartására fordítson energiát.
Hadd mondjam el, hogy ezzel szemben mi a helyzet. A 40-es férfi erejének legjavában van. Nem véletlenül hívják ezt a legszebb férfikornak. Ám némi hátrányt is szenved, mert amíg egy húszéves legfeljebb kicsapja a brét, ha nem bír magával, negyvenévesen már nem szívesen fanyalodik ilyen tettekre a férfi. Attól még azonban a vágy ugyanúgy (ha nem jobban) sanyargatja, mint húszéves korában. És megnézheted, a legtöbb 40-es pasi még igencsak jól tartja magát, és ha arra szánja magát, nagy pusztítást képes véghezvinni a fiatalabb lányok körében. Eddigre ugyanis jó eséllyel megtanulta, mi kell a nőnek, hogy mikor mit akar hallani, hogy nem csak a testét, a lelkét is meg kell ölelni, stb. Ilyen tudás, valamint az őszülő halánték birtokában egy-két szóból leveszi az arra hajló csajokat a lábukról, ha a kedve úgy tartja. Ezer szerencse, hogy ritkán tartja úgy kedve.
Kérdező, beszélgess el faterral. Ne vond felelősségre, csak említsd meg, hogy tudsz a feszültségről, és kérd meg, hogy meséljen a láthatáron feltűnt másik nőről.
Tudod, amíg az ember csak magában őrlődik, hajlamos az idealizálásra. Amint azonban szavakba kell önteni a potenciális partner tulajdonságait, legtöbbször rájön, hogy nem is annyira jó buli ez. Szóval ülj le vele, mint a férfi a férfivel, és faggasd ki.
"A nő is házas elvileg ... Olyat írt Anyámnak, hogy elvileg őt szereti"
Hát, akkor elvileg kb. minden rendben... Gyakorlatilag viszont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!