Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a hisztit...

Miért csinálja ezt a hisztit állandóan? Komolyan kezd nagyon elegem lenni. Jobb lenne ha többet nem is jönnénk hozzá?

Figyelt kérdés
Anyám kiborit. Felnőtt 27 éves nő vagyok, 2 gyerekkel saját házzal. De elég gyakran vagyunk nála. Támogassuk egymást anyagilag. Vigyázz a gyerekekre ha szükséges. Azonban nagyon nagy hisztiket tud kiverni, és általában apró butaságokon. Olyankor szó szerint sír ordít és olyanokat mondd hogy ő egy rakás .... és megöli magát mert a saját kolykének se kell. Ma például azért verte ki a dilit, mert mondtam, hogy mivel beteg jó lenne gyakrabban szellőztetni, de nem nagyon lehet, mert a kutyák macskák mint bemennek. Erre kiverte a hisztit, hogy mindig bántom a jószágait, és biztos őt hibáztatom mert a gyerek is beteg. Senki nem mondott ilyet. Itt orditoznak hogy reggelre felköti magát, meg neki se gyereke se anyja apja, mert őt mindenki utálja, mindig ő a rossz. Mondtam neki, hogy akkor elmentem és többet nem nyitok rá ajtót. Csúnyán összevesztünk, már nem először. Nem nézi se azt hogy 14 hetes terhes vagyok, azt se hogy itt volt a lázas gyerek. Csak az érdekelte,hogy megsértették a cicájait. Ezt a cirkuszt nem először csinálja. Utána jön a dráma. Sír te majd utánam...bla bla. Nagyon elegem van, hogy mindig azt nézzem mit mondok mert minden apróságon ilyen cirkuszt csinál. Komolyan azon gondolkodom hogy nem jövünk hozzá többet. Se a gyerekeknek se nekem nincs szükségem erre amit csinál. Nagyon unom hogy mindig úgy állítsa be mintha én lennék a hibás. Én hogy beszélek vele, én lenézem, én bekeszolok a dolgaiba. Ezt amúgy nem csak velem mindenkivel megcsinálja. Csak úgy ahogy ő akarja, vagy sehogy mert botrány. Vigyázz mit hogy mondasz mert botrány! Bocs hogy hozzú lett, de nagyon felidegesített. Fontosabb a macska kutya mint a gyereke unokái.
2018. márc. 9. 09:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor szenvedj tobább. Nem tudok mit hozzá fűzni
2018. márc. 9. 16:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
"Egyedül élő nők mind frusztráltak,idegbetegek, a lányaikra is irigyek,lehet gondolkodni miért.. Egyszerü a válasz." anyám egyedül él, mert apánk meghalt, és egy csodálatos nő, aki imád minket. Tényleg belerohadnátok, ha nem tolnátok folyamatosan ezt a megkeseredett, nőgyűlölő szarságot?
2018. márc. 9. 22:02
 23/23 anonim ***** válasza:
59%
Az emberfuggo. Van aki eros szemelyisegu es nem viseli meg az egyedullet, de van akit megvisel. valoszinu hogy anyukad depresszios. Tamogasd tovabb inkabb erzelmileg, es vidd orvoshoz szerintem.
2018. márc. 31. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!