Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a hisztit...

Miért csinálja ezt a hisztit állandóan? Komolyan kezd nagyon elegem lenni. Jobb lenne ha többet nem is jönnénk hozzá?

Figyelt kérdés
Anyám kiborit. Felnőtt 27 éves nő vagyok, 2 gyerekkel saját házzal. De elég gyakran vagyunk nála. Támogassuk egymást anyagilag. Vigyázz a gyerekekre ha szükséges. Azonban nagyon nagy hisztiket tud kiverni, és általában apró butaságokon. Olyankor szó szerint sír ordít és olyanokat mondd hogy ő egy rakás .... és megöli magát mert a saját kolykének se kell. Ma például azért verte ki a dilit, mert mondtam, hogy mivel beteg jó lenne gyakrabban szellőztetni, de nem nagyon lehet, mert a kutyák macskák mint bemennek. Erre kiverte a hisztit, hogy mindig bántom a jószágait, és biztos őt hibáztatom mert a gyerek is beteg. Senki nem mondott ilyet. Itt orditoznak hogy reggelre felköti magát, meg neki se gyereke se anyja apja, mert őt mindenki utálja, mindig ő a rossz. Mondtam neki, hogy akkor elmentem és többet nem nyitok rá ajtót. Csúnyán összevesztünk, már nem először. Nem nézi se azt hogy 14 hetes terhes vagyok, azt se hogy itt volt a lázas gyerek. Csak az érdekelte,hogy megsértették a cicájait. Ezt a cirkuszt nem először csinálja. Utána jön a dráma. Sír te majd utánam...bla bla. Nagyon elegem van, hogy mindig azt nézzem mit mondok mert minden apróságon ilyen cirkuszt csinál. Komolyan azon gondolkodom hogy nem jövünk hozzá többet. Se a gyerekeknek se nekem nincs szükségem erre amit csinál. Nagyon unom hogy mindig úgy állítsa be mintha én lennék a hibás. Én hogy beszélek vele, én lenézem, én bekeszolok a dolgaiba. Ezt amúgy nem csak velem mindenkivel megcsinálja. Csak úgy ahogy ő akarja, vagy sehogy mert botrány. Vigyázz mit hogy mondasz mert botrány! Bocs hogy hozzú lett, de nagyon felidegesített. Fontosabb a macska kutya mint a gyereke unokái.
2018. márc. 9. 09:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem szemétkedtem, és nem az volt a célom hogy őt okoljam. Egy egyszerű megjegyzést tettem amiben nem volt semmi hátsó szándék. Nem mondtam semmi rosszat szerintem. A szellőzés betegség alatt amúgy is alap.
2018. márc. 9. 11:32
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
Hagyjad itt a kutyák érnek többet már, ugyis lehuznak téged a válaszolok,lassan a kutya ül asztalhoz a gyerek meg a kutyatálhoz... Szeretm at állatokat,de van rangsor, és nem a család előtt van a kutya..
2018. márc. 9. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sem mondtál ma semmi rosszat, mert szellőztetni kell...

Viszont nem értem, ha ő is beteg és a kisgyerek is lázas, miért nem maradtok otthon, míg meggyógyul?

2018. márc. 9. 12:02
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Anyukádnak nyilván valamilyen lelki betegsége van, ( nem vagyok szakember, lehet depresszió, bipoláris, idegkimerültség, nem tudom) de ez azért már durva.A megoldás egy pszichológus lehetne, ha hajlandó elmenni, csak ezzel az a baj, ha felveted ezt neki, valószínűleg abból is sértődés lesz.Egy jobb pillanatában próbáld meg.Ha elfordulsz tőle nem lesz jobb, ez már nem az a kategória, hogy ettől majd észhez tér.
2018. márc. 9. 12:17
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
Ja, akkor jó szenvedést.
2018. márc. 9. 12:27
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

13-as vagyok.

Látom, megy a lepontozás, pedig a 14-esnek teljesen igaza van.

Anyukádnak komoly idegrendszeri problémái vannak a leírásod alapján!

Ha nincs rajt az öt perc, próbáld rábeszélni, hogy vizsgáltassa ki magát, mert aki ilyenek ordibál, ott komoly mentális és idegrendszeri betegség van a háttérben.

Én is kőkemény depressziós vagyok, de én pl. nem ordibálok, hanem pont az ellenkezője: beszélni sincs kedvem.

2018. márc. 9. 13:06
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

Én szeretem a kutyákat, jobban, mint az embereket, de ez abnormális, amit csinál.

Tuti nem tűrném el, ilyenkor azonnal szólni szoktam annak, aki ilyesmit csinál, hogy sürgősen hagyja abba a játszmázást, mert én nem megyek bele ilyesmibe, és nem fog bennem semmiféle bűntudatot kelteni, hiába is próbálkozik.

2018. márc. 9. 13:22
 18/23 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen nehéz természetű volt. De egy pár hónapja rosszabb. Mindenen felhúzza magát. Aztán 10 perc és mintha mi sem történt volna csinálja tovább a dolgát.
2018. márc. 9. 14:57
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Kapcsolat off. Ennyi.
2018. márc. 9. 15:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez nálam nem így működik, hogy eldobom a szüleimet. Eléggé nehéz vele, de gondolom velem se volt könnyebb.Probálok empatikus lenni és megérteni, de van hogy nagyon nehéz.
2018. márc. 9. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!