Mit csinálnátok a helyemben?
Megpróbálom tömören összefoglalni:
18 éves vagyok, ha végzek az iskolával lesz egy szakdiplomám és (ha minden jól megy) egy érettségim. Ha tovább akarnék tanulni előbb akkor is dolgoznom kéne hogy legyen rá pénzem.
Itthon elég feszült a kapcsolatom anyámmal. Nemrég vettek házat az aktuális férjével és anyám számít a segítségemre mindenben. (A házzal kapcsolatban és a húgom nevelésével kapcsolatban is). Mivel a férjére nem számíthat én vagyok a jobb keze. Közben mégis úgy bánik velem sokszor mint a kutyával. Elhord ku*rvának, életképtelen szarnak, és minden ehhez hasonlónak. Letiporja az önbizalmam a béka segge alá és aztán úgy tesz mintha mi sem történt volna.
A párommal azt tervezzük, hogy összeköltözünk egy albérletbe miután végzek az iskolával. (Nem feltétlen a családi körülményeim miatt) Ahol élünk eléggé megfizethető, pláne ha felezzük, ugye.
A probléma az, hogy nem tudom hogy hagyjam itt a húgom aki 13 éves. Anyám labilis, iszik gyakran, nem foglalkozik vele rendesen, nem figyel oda rá. A nevelőapánk meg utálja a húgomat.
Anyám csak sejti a tervemet de már kapom az érzelmi manipulációt és hogy nem tudnék "egyedül" helytállni ha el akarnék menni.
Egyszerűen megőrülök és nem tudom mi lenne helyes. Tudom, hogy nincs igaza sok dologban de mégis sajnálom itthagyni a szarban, plusz a húgom is velük.
Ti hogy döntenétek ha a saját értékrendetek lenne a mérce?
Bocsika Anyukád kinek szült a gyerekének,meg egy tirpák pasinak,pasi az kell mindegy h egy tuskó, aki csak van,ugy otthagynám lelkiismeret furdalás nélkül.. Én elég szar körülmények közt nöttem fel. Alkoholizmus és agresszivitás... 18 évesen leléptem. Vissza se néztem. Azért kellesz mert kell egy cseléd és lábtörlő és neki egy személyben. Menekülj onnan,igenis megállod a helyed csak igy akar ott tartani h eléri h lebecsüld magad te is. Ez beteggé fog tenni és nem lesz saját életed.
45 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!