Miert ordít minden nap anyám velem?
Figyelt kérdés
Nem telik el ugy nap hogy ne kezdene el velem valami kis hülyeségért ordibalni. Az faj legjobban amikor a belsőmet sértegeti.(pl.szerinte beképzelt vagyok és mindenkit lenezek közbe ez nem igaz) És habar nem mondja ki de célozgat arra hogy egy kis rib**c vagyok (ami szinten nem igaz) Azt mondja nem kötelező eltartania engem és menjek el. Legszivesebben ilyenkor tényleg összepakolnék és elhúznék innen jó messzire. Mondjuk a vilag végére. Es ez napi szinten megy. Megtilt mindent, elvárja hogy kitűnő tanuló legyek.
Nem bírom elviselni. Legyszi segitsetek mit csinálhatnék vele???
15/L
2018. márc. 2. 21:41
11/14 anonim válasza:
Tehetetlennek érzi magát. Úgy érzi, csak akkor van foganatja annak, amit mond, ha felemeli a hangját. Ő valószinüleg pofonokkal meg veréssel lett nevelve, de ő nem szeretne téged így nevelni. Amikor kér valamit tőled vagy mond neked valamit, figyelj rá oda és hallgasd meg. Ne szájalj vele, mutass tiszteletet és akkor nem fogja úgy érezni, hogy ordítania kell.
12/14 anonim válasza:
Hát épp nem szájalt, csak nem volt beszédes kedvében... ezért ordibálni... Az anyja tuti nem egy kiegyensúlyozott ember. Nehéz lehet vele élni. Az apja is ezért nem vállal fel vele konfliktust nyilván.
13/14 anonim válasza:
Persze h idegbetegek az anyák,mert apuka fizetése szart se ér otthon,régen apuka dolgozott anyuka otthon volt most meg 10 orába gályázik anyuka is,de a két fizetés is kb éhen halni jó,millio dolog van, háztartást vezet, gyerek a nyakán van stb,persze h idegbeteg mind,meglehet nézni aki kijöttek otthonrol, sztressz mentesek stb ,és akik otthon maradtak mind idegroncsok már..
14/14 anonim válasza:
Hát, ha már egy anya a 15 éves lányának ilyeneket mond, hogy "nem kötelező eltartania, menjen el", akkor ott már komoly gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!