Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukátok nektek is minden...

Anyukátok nektek is minden nap átnézi a cuccotokat, miután elmész?

Figyelt kérdés
Mindenről tud, mindent átnéz.
2018. márc. 2. 14:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen?

Neee....

2018. márc. 2. 17:40
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, te beteg vagy! Nem undorító a betét egyáltalán, csak sok balf@$z ne tudja normálisan betenni, egyébként meg mindenkinek szíve joga mit használ!

Kedves Kérdező! Nálam sosem turkálnak a szülők, ha valami kérdésük van, azt felteszik, nincs titkolózás!

2018. márc. 2. 17:41
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, a 19. válaszadónak szólt!
2018. márc. 2. 17:46
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

"Komolyan normális nő tampont használ,nem betétet,az undorito."

Ezt azért mellőzd. Normális nő nem nézi le a másikat a betétje vagy tamponja miatt.

2018. márc. 2. 17:54
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek szíve joga mit használ! Ja csak akkor szülő se pofázzon bele h tampont használ e v betétet, mert nem a k..rvák használják csak a tampont..
2018. márc. 2. 18:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én meg kelyhet használok, akkor mekkora riherongyos utcasarkinak számítok? :D
2018. márc. 2. 19:11
 27/28 Skaiiripa ***** válasza:
100%
Dehogy, ez nem oké, hogy átnézi a cuccaid. Nálam max annyi volt, ha sietve távozok reggel és kupit hagyok akkor néha rendet rak mire hazaérek, de nem piszkálja a dolgaim direkt.
2018. márc. 2. 20:37
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak a mostohaanyja csinálta ezt "takarítás" címszó alatt. De még a szemetét is áttúrta és szóvá tette az utolsó csokipapírt is. Egyszer azért nem kapott otthon enni (a nőnek külön kulcsa volt a konyhához és nem engedte be), mert talált valami csokipapírt a szemetében és ebből leszűrte, hogy biztos egész nap nasival meg gyorskajával tömi magát meg még pénze is van, ezért otthon már nem kell ennie és tízórait sem vihet. De volt, hogy az óvszert tette szóvá, mert szerinte nyáron nem szabad odabent kidobni, mert szétrohad a benti kukában és miattunk bűzlik a ház. Ha "takarítás" közben talált nála pénzt akkor azt is elvette és utána letagadta. De a zsebeit, kabátját, táskáját is átnézte, ha tehette, sőt a gépét is figyeltette.

Utánam tudtommal nem kutakodtak, inkább csak nem tartották tiszteletben a magánszférámat, de nem a kutakodás volt a cél. Csak pl. simán bejött anyum, ha öltöztem hiába szóltam, hogy várjon egy kicsit. Vagy simán átrendezte a szobámat, amég nem voltam otthon, vagy kidobálta azokat a cuccaimat, amik neki nem tetszettek vagy szerinte nem voltak fontosak. (Pl. a fa ceruzatartó, amit apum készített nekem, aki még kamasz koromban meghalt.) De volt, hogy a telefonomból írta ki a barátaim számát a tudtom nélkül.

Ettől függetlenül ez nem normális dolog. Mi részben emiatt köktöztünk el az első adandó alkalommal, mert semmi életünk nem lehetett.

2018. márc. 2. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!