Anyukátok nektek is minden nap átnézi a cuccotokat, miután elmész?
Egyszer volt, hogy a koliban is lehetett küldeni ilyen valentin napos kártyákat egymásnak. Pár osztálytársam is küldött és valamiért nem dobtam ki, utána 3 hétig azt hitte, hogy pasim van 14 évesen. Akkor jöttem rá, mikor másoknak is mondta.
Az is bevett szokása, hogy fürdök és körülnéz, de ha elmegyek suliból, az az első. Hallottam is párszor, hogy mondja apámnak, hogy most körül kell néznem nála. Telefon, ha ott felejtem, ágy alatt stb.
Most nem tudom, hogy nagy bűn-e, hogy vettem magamnak egy harmadára leakciózott testápolót, mást nagyon nem talál.
Nem, nekem anyám kora reggel elment dolgozni, apám turkált a dolgaim között, a nekem küldött leveleket is kibontotta, elolvasta, egyszer-kétszer be is alázott vele, nem volt elég a sulis alázás még ő is tolta. Mindezt azért, mert black metal-t hallgattam és voltak sötétebb témájú könyveim. De ez csak érdekelt, kb. olyan voltam, mint a mai nerd-ek. Megértem, hogy féltettek, de apám módszeresen élt vissza ezzel a "hatalmával", ha épp szar kedve volt.
Neked miért csinálhatja? A legviccesebb az, hogy most hozzám vágják, mennyire paranoid vagyok és bizalmatlan.
Na de mesélj. :/
Ha csak ez lenne. De kitalál mindent rólam. Biztos terhes vagyok, biztos valakiket "lesek", meg hasonlók. Biztos drogouom, cigizem. Meg azt hitték a tampon miatt, hogy biztos összefekszek mindnekivel, mert azt azok használják.
Aztàn még a gyógyszereimet is magamnak veszem, mert azt is sajnàlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!