Szülők! Ti erre a kérdésre hogyan válaszolnátok?
Én is "simogattam" magam ennyi idősen. Egyszer apum ezt meglátta, és eléggé leszidott, már-már megszégyenített. Könnyen lehet, hogy ennek hatására nem volt hosszú-hosszú évekig orgazmusom!
Ne tiltsd meg a kislánynak, inkább kérd meg, hogy mások előtt ne csinálja. Ideje részleteket kihagyva felvilágosítani.
26/n
7 évesen én már rég tudtam, hogy lesz a gyerek, és ideje elkezdened felvilágosítani.
9 évesen már menstruálhat is.
"Akkor sem igy kérdez egy hét éves gyerek"
Egy MEGFÉLEMLÍTETT vagy MEGSZÉGYENÍTETT gyerek nem, de aki még nem vesztette el a bizalmát a szüleivel szemben, az minden további nélkül kérdez ilyet (IS)
#10 Szerintem itt nem Én vagyok a pedofil, hanem Te kedves, amiért rögtön ez jut az eszedbe erről a kérdésről! Tudod, mindenki magából indul ki.
A többieknek pedig üzenem: Egy ismerősöm lánya kérdezte ezt az anyukájától, de Ő csak annyit mondott, hogy ”Majd később beszélünk erről.”, viszont még azóta se mondott neki semmit, mert tanácstalan és gondoltam, megkérdezem itt, hogy Ti mit válaszolnátok erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!