Lehetséges, hogy egy anya teljesen közömbössé válik a gyerekével szemben, mert az apja meghalt?
Egy régi jó barátomról van szó, tini korunk óta jóban vagyunk és számomra mindig furcsa volt hogy az anyja kb semmilyen érzelmet nem mutat felé. Ugyan nem vagyok pszichológus, de szerintem ez annak tudható be hogy az apja meghalt mikor még a srác kicsi volt és rá emlékezteti.
Azért gondolom ezt, mert a nevelőapától született gyerekkel sokkal szeretet teljesebb.
Kínácsi vagyok édesanyák véleményére hisz én soha nem tudnék ennyire elhidegülni a saját gyerekemtől..
26/N
Ha a szeretett férfit látná a gyermekben, akkor pont, hogy sokkal jobban ragaszkodna őhozzá.
Egy kamasz fiút nyilván nem fog úgy tutujgatni az anyja, mint egy kisgyereket. Attól még szerethetik egymást, hogy nem ölelkeznek meg puszilkodnak.
Te meg amúgy honnan is tudsz ennyit az ő kapcsolatukról? Velük éltél, vagy honnan láttad, hogy mennyi érzelmet mutatnak egymás felé?
Nagyon jóban voltunk és vagyunk is tehát nem alaptalan a kérdésem csak a tényeket írtam le nagy vonalakban.
Ha valakivel régóta állunk bizalmi kapcsolatban azért tudunk róla egy-két dolgot.
Az is lehet, vannak ilyen hülyék.
Nagynénémet pl. azért utálta az apja, mert ő hasonlított legjobban a halott feleségére, és szinte látni sem bírta.
Apa is jobban szereti a féltestvéreimet, mint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!