Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok szülőként ha...

Mit gondolnátok szülőként ha a 17 éves lányotok egy 30 as hapsival jönne össze?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm egy évvel idősebb nálam.Nagyon felelőségteljes(velem ellentétbe ), kitünő tanuló és otthon gyakorlatilag ő vezeti a háztartást mert a szülei sokat dolgoznak(2 műszakba).Mi mindent megbeszélünk egymással viszont multkor teljesen ledöbbentem.A szomszédjával összejött aki most múlt 30.Neki már saját lakása van, informatikus, otthonról dolgozik, imád főzni meg olvasni.A barátnőm azt mondta hogy ő egész biztos nem fog egy ecsethajú buliról buliba járkálós sráccal összejönni és biztosan nem választ a korosztályunkból mert az ittheni fiúcskák még éretlenek.Kicsit fura ez nekem hogy ennyivel idősebb a barátja de én örülök annak hogy boldogok.Egyenlőre a barátnőm nem akar szólni az anyjának erről, nekem viszont kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hiszen bölcsis korom óta ismerem őket.
2018. febr. 24. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
"Miért van lelkiismeretfurdalásod? Szerintem neked ehhez "semmi közöd" " Nyilván a kérdező a csaj aki 30+-os pasival kavar. Úgy gondolom azzal a férfival komoly gondok vannak hogy , különben nem egy éretlen gyereket akarna dugni.
2018. febr. 25. 08:03
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek a barátnőddel. A mai 15-25 éves fiú korosztály egyszerűen siralmas. Tisztelet a kivételnek. Én 19 évesen jött össze egy akkor 34 éves férfivel. 4 éve együtt vagyunk, összeházasodtunk, és tervezzük az első közös gyermekünket. El sem tudnám képzelni, hogy egy huszonéves hülyegyerekkel legyek. Neked a barátnőd miatt nem hiszem, hogy lelkiismeret furdalásod kell legyen. Örülj a boldogságának :)
2018. febr. 25. 08:34
 13/24 anonim ***** válasza:
19%
kicsit nagy a korkülönbség, de ettől még működhet. sok boldogságot.
2018. febr. 25. 09:11
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Ez tipikus: a gyereklányok a felnőtt pasikra buknak, a felnőtt pasik meg a gyereklányokra.

Egyik ismerősöm 37 évesen jött össze egy 17 évessel, aztán 40+ évesen meg egy 20 évessel. Közben meg felesége volt és 2 kamasz gyereke. Szerintem ez nem normális dolog.

De úgy látom itt nagy sikere van az ilyen beteges kapcsolatoknak.

Majd fordul a kocka és ha 35 leszel akkor a 17 éves fiúk fognak utánad menni, nem a 30-as pasik.

Ha te 30 éves nőként összejössz egy 17 éves fiúval, elégetnek máglyán a Deák téren és meglincselnek a neten. Viszont 17 éves gyerekként összejönni egy 30 éves férfivel az teljesen normális.

Csak én látok ebben némi képmutatást?

2018. febr. 25. 09:29
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Én nem nagyon örülnék neki.

Ismerem az ilyet, hogy "én mennyire érett vagyok a többiekhez" képest, nagy fenéket. Eleve egy 30 éves pasas mit lát egy kiskorúban? Normális esetben eszébe sem jutna ilyen fiatal lánnyal kavarni.

Figyu, mint barátnő azért mondd el neki a véleményedet erről. De az a barátnőd dolga, hogy ezt a szüleinek hogy tálalja.

2018. febr. 25. 09:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebben nem az a gáz, hogy nagy a korkülönbség, hanem az, hogy 17-évesen még nem tudja valaki helyesen megítélni, ezért a 30-as pasi nyilván kihasználja és érzelmileg manipulálja a 17 éves csajt.
2018. febr. 25. 10:38
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

Több oldalról közelíteném meg.

Első körben végig gondolnám, hogy hol akadt meg a gyerek a fejlődésben, mik a motivációi, miért csinálja ezt és hogy felfogta-e, amin keresztül megy. Aztán azt, hogy milyen gondolat visz rá egy sikeres embert arra, hogy 17 éves lánnyal kezdjen ki, amikor egy 20on éves, érzelmileg és értelmileg is fejlettebb nővel is járhatna! ( https://www.youtube.com/watch?v=1VAo-FQTB8E )

17 éves nagyon korai egy ilyen elkötelezettség. Még egy érettségi sincs a kezében. Aggódnék, hogy nem lesz ennek jó vége, ha elveszti az életéből az irányítást és a fejlődést.

Ráadásul, ha a 30 éves hapsi szándékai hosszútávú kapcsolatra irányulnak és nem csak egy egyszerű kalandként akarja kezelni a lányomat, akkor vajon kész együttélési szerződést is kötni biztosítva arról a fiatalkorú gyereket és törvényes képviselőit arról, hogy bizony a szándékai komolyak? Ha meg csak egy kaland a lánynak, akkor amúgy sem értem, miért mutatná be a lány a szüleinek? Néhány éjszaka péntekenként és jobb, ha nem tudok róla, csak védekezzenek rendesen! Ha olyan nagy lány, hogy felnőtt pasikkal ki tud kezdeni, akkor biztos lesz olyan nagy lány is, hogy a lelki dolgokat is fel tudja majd dolgozni. De ha mégsem, ott leszek és segítek neki, de utólag nem fogom mondani, hogy "megmondtam", mert annak már nem lesz értelme.

Majd végiggondolom politikai oldalról is. Hiszen Orbán pont ezt akarja: Legyen 3 gyerek és kapnak 20 milliót lakásra. Hiába van saját lakása, nem biztos, hogy elég lesz nekik az, meg az ingatlan mocsok jó befektetés és bizony gondolni kell a jövőre! 3 gyerekhez meg korán kell kezdeni, mert az egzisztencia megteremtése 3 gyerek felneveléséhez ma már inkább 35-45 közötti korosztályra jellemző, nem azokra, akik biológiailag képesek erre. Szóval ha tisztességesek és hosszútávúak a tervek a párocskánál, akkor tervezzenek be egy jó házat egy jó helyen, ahol az informatikus tud munkát találni a lányka meg tanuljon valami olyat, amit a gyerekek mellett is tud majd csinálni és meg tud belőle élni, de nem lesz tőle idegbeteg, és nem kell hozzá sokat tanulni: személyi edző, kozmetikus, valami alkotó munka, házi óvoda, szakács, foci edző (ha már Orbán őfelségének motivációja indította el a demagóg gondlatmenetemet) stb.

Aztán megkérdezném az jobbik felemet, hogy mit gondol erről és átbeszélném vele is.

Aztán valószínűleg, miután a saját gondolatainkon túl vagyunk realizálom, hogy mégis csak egy emberről van szó és megkérdezném, hogy mi a célja, mit akar ezzel a kapcsolattal elérni. Feltennék neki minden kérdést, ami izgat és elvárnám, hogy őszintén feleljen. És én is válaszolnék minden kérdésére.

Ennyi. Jöhet a gyűlölet és a lepontozás, nekem ezek a gondolataim.

2018. febr. 25. 10:49
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

"... Viszont 17 éves gyerekként összejönni egy 30 éves férfivel az teljesen normális. "

Álljunk meg egy szóra, mielőtt szalmabábot építünk!

Ki állítja, hogy ez normális?

2018. febr. 25. 10:51
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
Mindenki aki fiatal lányokra hajt negyven-ötven éves fejjel is? Vagyis elég sokan...
2018. febr. 25. 10:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Azaz egy személyesen érdekelt, szűk réteg, aki nem a normához tartozik.
2018. febr. 25. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!