Mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Anyukám folyton veszekszik,szinte mindennap üvölt vagy velem,húgommal vagy nevelőapummal. Két műszakban dolgozik reggel aztán pedig este takarít egy irodában,arra gondoltam hogy a feszültséget rajtunk vezeti le. Hiába takarítok,besegítek neki az úgy ő szerinte nem jó és mindenben kioktat. Általában másokkal meg nagyon kedves és szeretetteljes csak rájön az 5 perc és nem lehet vele bírni. Elegem van belőle és veszekedésekből,magát mártírnak állítja be hogy őrá szakad a házimunka és 2 műszakban dolgozik stb pedig segítek neki és a húgom is mégse jó ez így. Porszívózok akkor rám szól hogy ez úgy néz ki mintha a papok táncoltak volna ,ellenben az alaposságra törekszek,ruhát kiteregetem abba beleköt hogy gyűröttek lesznek. Ez megy már mióta az eszemet tudom. Mit tegyek vele? Nemsoká elköltözök aztán a húgom fogja tovább inni ennek a levét?2018. febr. 22. 12:13
1/3 anonim válasza:
Semmit, mostohaanyám ilyen volt, ha van sapka-ha nincs, minden baj volt.
Elég hamar elérte, hogy a saját szobámon kívül SEMMIT ne csináljak, és leszartam a mártírkodását, mert az, hogy kiglancolom az egész lakást, és másnap újratakarítja "mocsok van"-címszóval, nane!
És igen, a húgod lesz a soros, aztán ha ő is elmegy, a nevelőapád, akinek ha van esze elválk az ilyen sárkánytól.
2/3 anonim válasza:
nem kell segíteni és előtte kijelenteni, hogy miért hagyod abba. Mártírkodjon csak, de ő választotta ezt az életet. nevelőapud nem melózik?
3/3 anonim válasza:
Amikor veszekszik, kérdezd meg, hogy akkor most segíts, vagy ne? Ha meg azt mondja, hogy ne, akkor hadd "mártírkodjon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!