Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék ez ellen tenni?

Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Anyukám folyton veszekszik,szinte mindennap üvölt vagy velem,húgommal vagy nevelőapummal. Két műszakban dolgozik reggel aztán pedig este takarít egy irodában,arra gondoltam hogy a feszültséget rajtunk vezeti le. Hiába takarítok,besegítek neki az úgy ő szerinte nem jó és mindenben kioktat. Általában másokkal meg nagyon kedves és szeretetteljes csak rájön az 5 perc és nem lehet vele bírni. Elegem van belőle és veszekedésekből,magát mártírnak állítja be hogy őrá szakad a házimunka és 2 műszakban dolgozik stb pedig segítek neki és a húgom is mégse jó ez így. Porszívózok akkor rám szól hogy ez úgy néz ki mintha a papok táncoltak volna ,ellenben az alaposságra törekszek,ruhát kiteregetem abba beleköt hogy gyűröttek lesznek. Ez megy már mióta az eszemet tudom. Mit tegyek vele? Nemsoká elköltözök aztán a húgom fogja tovább inni ennek a levét?

2018. febr. 22. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit, mostohaanyám ilyen volt, ha van sapka-ha nincs, minden baj volt.

Elég hamar elérte, hogy a saját szobámon kívül SEMMIT ne csináljak, és leszartam a mártírkodását, mert az, hogy kiglancolom az egész lakást, és másnap újratakarítja "mocsok van"-címszóval, nane!

És igen, a húgod lesz a soros, aztán ha ő is elmegy, a nevelőapád, akinek ha van esze elválk az ilyen sárkánytól.

2018. febr. 22. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
nem kell segíteni és előtte kijelenteni, hogy miért hagyod abba. Mártírkodjon csak, de ő választotta ezt az életet. nevelőapud nem melózik?
2018. febr. 22. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor veszekszik, kérdezd meg, hogy akkor most segíts, vagy ne? Ha meg azt mondja, hogy ne, akkor hadd "mártírkodjon".
2018. febr. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!