Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valyon visszakerülhetek apámhoz?

Valyon visszakerülhetek apámhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!✋

2éve vagyok nevelőszülőnél(16/L).

Apukámtól a tesóimmal együtt elkerültünk. Az a helyzet lehet hogy innen is mennem kell, pár körülmény elég rossz, és csak van bennem egyfajta hiányérzet. Az ok hogy elkerültünk az, hogy apukám 1-2napi rendszerességgel vert engem,és a 6éves húgaimat.

Viszont nekem itt már nem igazán jó, és úgy érzem bárhogy is bánt velem, vissza mennék apámhoz. Ez lehetséges lenne, vagy nem engednék?!

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. febr. 21. 18:22
 1/4 anonim válasza:
100%

Gondolom lesz egy próbai idő, megfigyelés ha visszakerülnél. Ha édesapád továbbra is testi erőszakot alkalmaz "nevelésre", valószínű nem mehettek vissza. 14/F

U.i.:Vajon*

2018. febr. 21. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább egy pszichológust javasolnék, hogy kiderítse miért akarsz visszamenni egy ilyen emberhez.

Egyébként a "verte" alatt mit értesz? Kék-zöldre vagy csak pofonok? Mert nem mindegy.

2018. febr. 21. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért rossz ott ahol vagy? Bántanak? Erőszakosak? Nincs mit enned?
2018. febr. 21. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűnt a kérdező...
2018. febr. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!