Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a lányotok a tőle idősebb barátját bemutatná nektek?
A lányotok 19 éves a barátja 26.
Hogy reagálnátok? elfogadnátok a kapcsolatot?
A korával nem lenne gondom, ha másban normálisnak látom. Mai világban egészségesen szocializálódott lány ennyi idősen már átlagban 2-3 éve nem szűz. 26 éves srác még abszolút nincs megkopva, de már költeni is tud rá.
Tök mindegy hogy koravelivel szórakozik pár évet, vagy pár évvel idősebbel. Ha a srác meg véletlenül komolyan veszi, 3-4 év múlva szóba jön a közös családtervezés az sem gond.
Ha szimpatikus nem érdekel. Pár napja is volt egy ehhez hasonló kérdés, a lány 19 a barátja 30. Szintén azt kérdezte mit szólnánk. Ha 19 éves lenne akkor is tudja a tenyerén hordozni a lányomat, meg akkor ha 30, de 19 évesen is lehet egy bunkó gyökér meg akár 30 évesen is.
Én először megismerném, nyilván egyből nem örülnék a hírnek, de ha normális nevelést kapott a lányom, akkor nem egy tajparaszt hoz haza.
Szépszüleink még úgy tartották, hogy az a jó pár, ahol 6-8 év van a férfi javára. Így ugyanis 50 felé közeledve kevésbé gyötri meg őket a korral járó libidóvesztés. Van is benne igazság. Én is mindig ilyen korkülönbségre törekedtem Ennek ellenére mindkét házasságomba csak +2 évez sikerült becsempésznem. Hiába, vannak helyzetek, amikor az észérvek eltörpülnek a szív hangjai mellett.
Egy 26 éves fiatal jóval komolyabb, érettebb, megfontoltabb, mint a lánnyal egykorú 19 éves fiúcskák. Ezt annak idején a lányomnak is elmondtam, amikor "félt" hazahozni a 6 évvel idősebb barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!