Mit szólnátok ha a fiatoknak egy idősebb lány tetszene?
A fiam 16 éves (1 hónap múlva 17) és beszélget egy 22 éves lánnyal, aki elvileg tetszik neki, de a lány max csak barátként tudja elképzelni, a korkülönbség miatt... viszont nem akarja megbántani..
Szülők, ti, hogy néznétek ezt, akár a baráti kapcsolatot is?
Némelyik Gyakori Kérdés mintha a középkor sötétjéből érkezne. Mint ez is. :-(
Először is: barátkoznak. Én abban sem látnék kivetnivalót, ha 30 éves nővel barátkozna.
Másodszor: ha járnának, akkor is kicsi az esély, hogy 17 évesen ő lesz a végleges párja. De ha úgy lenne, akkor is 5 évvel idősebb nővel miért ne élhetne valaki egy életen át jó házasságban? Ha anyja korú nővel jönne össze, megérteném, hogy nem örülnek neki a szülei, de így????
Harmadszor: én az embert nézném, nem a korát. Ha tisztességes, jólelkű lány, akkor barátkozzon vele, vagy járjon, ha úgy alakul. Ha viszont valami alkesz, drogos, léhűtő, semmirekellő, akkor akárhány éves, próbálnám lekoptatni a fiamat róla.
Tudod férjem 16 volt mikor összejöttünk, én meg 20.
Kapta is a savat rendesen, hogy 3 hetet nem jósolnak nekünk, meg hogy en csak ki akarom használni. Ugyan mit használtam volna ki egy 16 éves, minden jövedelem és vagyon nélküli középiskoláson?
14 éve vagyunk együtt, az anyjáékkal nem beszél.
Szerintem hagyd békén a fiadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!