Szülők! Mit szólnátok illetve hogyan kezelnétek, ha a fiatok egy nála 13 évvel idősebb nővel jönne össze?
A volt fodrászmesterem aki 34 éves egy 22 éves fiúval( kinéz kb 28nak) van együtt.
Tudni kell a nőről hogy iszonyat fiatalos,vékony sportos,vagány fiatalos cuccokba jár(nem a nevetséges kategória hanem tényleg áll neki ez a stílus és ő ilyen) ugyanakkor azért az arcán látszik hogy nem mai csirke de a gesztusai mozdulatai a beszédje ezt teljesen elfedi. Ezt csak azért írtam le mert így szerintem még elfogadható,hogy a nő is kb velekorúnak néz ki. Ismerek olyat is akin rendesen látszik hogy milyen idős(anyámhoz nem jöhetne a nő) ráadásul a gyerek 15 évvel fiatalabb nála az meg kb még 3 évet is letagadhatna mikor látom őket az utcán kb sírnom kell.
Ilyen tények mellet mérlegelném a véleményem. Az első szerintem elfogadható a második meg az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!