Az apám veszekszik velem, ha bármilyen "csajos" dolgot akarok. Hogy beszéljek vele?
Se magassarkú, se smink, se szemöldökszedés, se körömlakk, se ékszer, se parfüm, se gyantázás, se hajfestés (szőke ombre-t akarok). Persze borotválom magamat, de apa erről nem tud. A szemöldök csúnya és vastag, semmilyen "kencét" nem vehetek magamnak, pedig arclemosót és bőrradírt szeretnék, max kozmetikushoz enged el. Jól tanulok, nem bulizom, nem szoktam inni (max. egy pohárral), nyáron diákmunkázom, és házimunkát végzek. A hajammal se csinálhatok semmit, ünnepekkor nem vehetek fel "nőies" egyberuhát (nincs dekoltázs és nem rövid), csak matrózblúzt és fekete szoknyát lapos cipővel.
Anyámtól sem tűr ilyeneket.
Szüleim diplomásak és ateisták.
Viszont apám, ha anyám nincs a közelben, pont az ilyen szolis, huszonéves plázacicákkal flörtöl étteremben, boltban, állatkertben.
17/L, 53/F, és 42/N
Írod, hogy anyukádnak sem engedi ezeket. Szerintem nem akarja hogy megtetsszetek valakinek. Ha szolis, sminkelt és szépen felöltözött nőkkel flörtöl, akkor azt tartja vonzónak és mivel magából indul ki, szerinte ti is túl vonzóak lennétek ha sminkelnétek vagy felvennétek egy ruhát. De mivel ti az ő tulajdona vagytok, csak maradjatok szürkék és láthatatlanok, akkor nem fogtok tetszeni senkinek és nem tudtok elmenekülni. Ismerős logika, attól függetlenül hogy hülyeség és nincs igaza.
Én a helyedben megcsinálnám a szemöldököm és szőrtelenítenék, a többi meg attól függ hogy apád képes lenne-e megverni. Mert ha nem, akkor kifesteném a körmöm és ha beszól akkor egyik fülemen ki, a másikon be. Ha viszont sanszos hogy kórház lesz a vége, akkor inkább várnék ezekkel amíg elköltözhetek. De az alapvető dolgokat mint a szőrtelenítés meg a szemöldökszedés (ha szükséges) akkor is csinálnám ha fejre állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!