Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám veszekszik velem, ha...

Az apám veszekszik velem, ha bármilyen "csajos" dolgot akarok. Hogy beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Se magassarkú, se smink, se szemöldökszedés, se körömlakk, se ékszer, se parfüm, se gyantázás, se hajfestés (szőke ombre-t akarok). Persze borotválom magamat, de apa erről nem tud. A szemöldök csúnya és vastag, semmilyen "kencét" nem vehetek magamnak, pedig arclemosót és bőrradírt szeretnék, max kozmetikushoz enged el. Jól tanulok, nem bulizom, nem szoktam inni (max. egy pohárral), nyáron diákmunkázom, és házimunkát végzek. A hajammal se csinálhatok semmit, ünnepekkor nem vehetek fel "nőies" egyberuhát (nincs dekoltázs és nem rövid), csak matrózblúzt és fekete szoknyát lapos cipővel.

Anyámtól sem tűr ilyeneket.

Szüleim diplomásak és ateisták.

Viszont apám, ha anyám nincs a közelben, pont az ilyen szolis, huszonéves plázacicákkal flörtöl étteremben, boltban, állatkertben.

17/L, 53/F, és 42/N

2018. febr. 20. 17:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joga ezt tenni veled! Ez már tényleg a legbelső magánszférád, hogy a saját testeddel mit csinálsz, ebbe nem szólhat bele senki! És ezek még csak nem is lennének súlyos dolgok, mégsem egy plasztikai műtét, amit még megértenék hogy ellenez tizenhét évesen. Abnormális, hogy ennyire birtokolni akar téged is és anyukádat is. Minden jogod megvan, hogy felháborodj és ellenállj. Másban is ennyire korlátoz? Hogy reagál, ha nem azt csinálod amit mond?
2018. febr. 20. 18:44
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még annyit, hogy az meg már tényleg a legalja, hogy az evésedbe beleszól. A legalapvetőbb dologba!!! Még jó, hogy azt nem szabja meg, mikor mehetsz pisilni. Ez szerintem nagyon súlyos probléma.
2018. febr. 20. 18:46
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit: nem kell betölteni a 18at hogy a saját testeddel rendelkezhess, ehhez most is megvan minden jogod!!! Bocs hogy így több részletben írtam, de ez most nagyon felháborított!!!
2018. febr. 20. 18:49
 24/36 anonim ***** válasza:
87%

23: Sőt, aki kicsi korától nem tanulja meg, hogy a saját testével rendelkezzen, felnőtt korban már nem képes erre... Ez ösztön szinten rögzül, nagyon nagy és hosszadalmas, kínkeserves munka módosítani rajta.

Hogyan tanítsuk meg a gyerekeinket nemet mondani a szexuális erőszakra és idegenek bántalmazására, ha ezzel párhuzamosan arra idomítjuk őket, hogy viseljenek el rájuk erőltetett testi dolgokat és hódoljanak be a szüleik testi követelményeinek? (Az orvosi beavatkozásokat, pl. védőoltások is ideértve.) Ez nonszensz.

2018. febr. 20. 19:06
 25/36 anonim ***** válasza:
74%
18 év után kalap kabát és vissza se nézz!
2018. febr. 20. 19:28
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyámtól sem tűr ilyeneket. Ez a probléma gyökere,hozzá se mentem volna ilyen disznóhoz aki felnőtt embernek beleszol h smikelhet e v szedheti e szemöldökét,az olyan férfi pláne ne ugasson persze aki flörtöl minden jővel nővel ,persze ő flörtikézhet mert férfi.. De a feleség meg lánya legyen ágrol szakadt igénytelen,szürke egér.. 18 évesen lépjél le,mert 30 évesen is titokban borotválkozhatsz..
2018. febr. 20. 19:42
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Anyum is hasonló volt, bár ő nem ennyire súlyos és nálunk inkább az volt a probléma, hogy ő akarta, hogy csajos legyen én meg inkább fiús lány voltam.

Viszont, mikor elkezdtem borotválni a lábamat, csak a térdemig engedte. Mondhatom csodálatosan néztem ki rövidnadrágban... Egyszer gondoltam egyet és leborotváltam a combomat is. Pont volt nálunk vendég, mikor meglátta és teljesen kiakadt és veszekedett velem még előtte is. A vendég sem értette, hogy mi ezzel a baj, meg amúgy is hogy néz már ki, ha a combomon ott marad minden? (Főleg, hogy sötét, erősebb szőröm van és fehér bőröm.) Mikor a karomat gyantáztan le abból is patália volt. Nem érti meg, hogy én nem akartam 17 évesen farkasember lenni.

Minden másnál viszont a lányos dolgokat erőltette. Baba koromban lett kilövetve a fülem és mindig zavart a fülbevaló, de nem engedte kivenni, mert szerinte egy lánynak kell. Nem érdekelte, hogy nekem kényelmetlen és mindig beleakad a hajamba. Végül kivettem. Hónapokig beszólogatott meg szekált, hogy be fog nőni a fülem és lövetheti ki megint, stb.

Folytom a fodros, lányos ruhákat erőltette. Simán megvette aztán megsértődött, ha nem hordom, mikor értelmesen megmondtam, hogy nem tetszik.

A tornacipőn is ki volt akadva, hogy nekem topánkát kéne hordanom helyette.

Evési zavarokat is okozott rendesen, mert folyton krititált. De tényleg, ha szerinte sokat ettem azért, ha keveset azért. Ezzel párhuzamosan az alakomat. Hol sonka voltam, hol girnyó. Soha nem volt jó neki semmi.

Sok vita volt emiatt. Mai napig nem tudja elfogadni, hogy nekem más a stílusom, mint szeretné, pedig már felnőtt, önálló nő vagyok. (Tavaly karácsonyra még mindig egy fodros, kötött sálat kaptam tőle, ami teljesen az ő stílusa és én nem is bírok sálat hordani, ezt kb. mindenki tudja rólam.)

Én is csak azt tudom javasolni, hogy ne kérd ki a véleményét. Csináld meg, aztán vállald fel a konfliktust, mert ha nem állítod le időben akkor még a házasságodba is bele fog szólni.

(Amúgy a gyanta pont, hogy ritkítja a szőrt és nem erősíti.)

2018. febr. 20. 20:12
 28/36 anonim ***** válasza:
85%
27: És benőtt a füled? Én 33 évesen szurattam ki, és mindig össze akar nőni, de elég pár naponta egy órára betenni valamit, hogy megmaradjon a lyuk.
2018. febr. 20. 20:16
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülő azt hiszi a gyerke egy másolat,egy ruházhato irányithato programozhato agy nélküli saját gondolat mentes érzéketlen robot amit ő birtokol,és picsogás van ha 18 évesen lelép a hálátlan gyurmarobot 200 kmre
2018. febr. 20. 20:20
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
27. vagyok. Igen benőtt teljesen. Szerinten nem is látszik, hogy valaha ki volt lőve. Nem bántam meg, mai napig nem szeretem a fülbevalókat.
2018. febr. 20. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!