Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyum szomorunak...

Mit tegyek? Anyum szomorunak latszott, jogosan.

Figyelt kérdés

17L

Kb 2 hete foglaltak szallast szuleim, hogy toltsunk el egy hetveget Hajduszoboszlon. Masfel hetet ebbol beteg voltam, szerdan engedtek ki a korhazbol es csutortok este mar megint beteg lettem. Nagyon faj a hugyholyagom, annyira hogy menni sem birok neha.

Ma mentunk volna el, de elkezdtem sirni hogy mennyi tanulnivalom van es hogy mennyire faj a hugyholyagom mar megint, mire anyum bekonnyezett es par percre ra mondta hogy maradjak itthon inkabb.

Nagyon nagy unnepronto vagyok? Nem szandekosan csinaltam, csutortokon peldaul annyira fajt hogy egy lepest nem tudtam tenni, wczes se ment. Annyira nagy lelkiismeretfurdalasom van, hogy anyum szomoru miattam. Mit tegyek? El kellett volna mennem? Hogy viditsam fel ha hazaer vasarnap?

2018. febr. 16. 14:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Inkább köpje szemen magát, amiért elhúz, mikor neked meg fájdalmaid vannak!

Én egy munkautat mondtam le, mikor a párom - aki felnőtt férfi! - már harmadik napja hányt-fosott felváltva.

Miért? Mert ha bármi baj lesz, akkor utálnám magam, amiért nem vagyok mellette.

2018. febr. 16. 16:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Ne ertsetek felre, mondta, hogy inkabb itthon marad velem, es akkor apum meg tesom elmennek ketten. En eroskodtem, hogy menjen, igy is eleg stresszes idoszaka van mostansag. Miattam nem akarom, hogy ne tudjon egy kicsit relaxalni. Az elobb hivott telefonon, es mondta hogy nagyszuleim eljonnek estefele es elvisznek hozzajuk hetvegere, de szivesen visszafordulna es hazajonne hozzam. Szoval en beszeltem ra hogy menjen, nem o a sz*r ember.

Koszi a valaszokat :)

2018. febr. 16. 16:24
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Jó, így már mindjárt más... A kérdés alatt kiírt szösszenetben sárkányként lett beállítva.
2018. febr. 16. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy azért lett szomorú, mert látta, hogy beteg vagy, szeretett volna veled maradni. Ez egy nehéz döntés volt a részéről. Erősködtél, így elment apával meg a tesóval. Nem tudom, az én gyerekem kisebb, de ilyen állapotban nem hagytam volna magára. Más, ha esetleg nagyon közeli családtag (nagymama pl.) veled van, tud segíteni. Semmiképpen sem vagy ünneprontó, biztos, hogy nem erről van szó. Mondjuk én apa és tesó helyében sem mentem el, nem egy egyszerű megfázásról van szó, hanem van egy komolyabban beteg családtag (te), akinek bárkinek a segítségére szüksége lehet a családból. Sok esetben egyébként ha betegségről van szó, nem is feltétlenül bukják el a családok a befizetett pénzt, ha normális a szállás, bizonyos kezelési költség leszámításával átfoglal más időpontra!
2018. febr. 16. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukád téged sajnál és nem a wellnesst. Nem hinném hogy a lazítás fontosabb lenne nálad.
2018. febr. 16. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezt leirhattad volna normálisan is, nem idiótának beállítva anyudat...
2018. febr. 17. 03:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem az volt a szandekom. Koszi a valaszokat
2018. febr. 17. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!