Mit tegyek? Anyum szomorunak latszott, jogosan.
17L
Kb 2 hete foglaltak szallast szuleim, hogy toltsunk el egy hetveget Hajduszoboszlon. Masfel hetet ebbol beteg voltam, szerdan engedtek ki a korhazbol es csutortok este mar megint beteg lettem. Nagyon faj a hugyholyagom, annyira hogy menni sem birok neha.
Ma mentunk volna el, de elkezdtem sirni hogy mennyi tanulnivalom van es hogy mennyire faj a hugyholyagom mar megint, mire anyum bekonnyezett es par percre ra mondta hogy maradjak itthon inkabb.
Nagyon nagy unnepronto vagyok? Nem szandekosan csinaltam, csutortokon peldaul annyira fajt hogy egy lepest nem tudtam tenni, wczes se ment. Annyira nagy lelkiismeretfurdalasom van, hogy anyum szomoru miattam. Mit tegyek? El kellett volna mennem? Hogy viditsam fel ha hazaer vasarnap?
Inkább köpje szemen magát, amiért elhúz, mikor neked meg fájdalmaid vannak!
Én egy munkautat mondtam le, mikor a párom - aki felnőtt férfi! - már harmadik napja hányt-fosott felváltva.
Miért? Mert ha bármi baj lesz, akkor utálnám magam, amiért nem vagyok mellette.
Ne ertsetek felre, mondta, hogy inkabb itthon marad velem, es akkor apum meg tesom elmennek ketten. En eroskodtem, hogy menjen, igy is eleg stresszes idoszaka van mostansag. Miattam nem akarom, hogy ne tudjon egy kicsit relaxalni. Az elobb hivott telefonon, es mondta hogy nagyszuleim eljonnek estefele es elvisznek hozzajuk hetvegere, de szivesen visszafordulna es hazajonne hozzam. Szoval en beszeltem ra hogy menjen, nem o a sz*r ember.
Koszi a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!