Lázas vagyok és fáj a torkom. Szerintetek megengedik hogy maradjak?
Mindig ilyenek, akármi van, kitalálják, hogy csak nem akarok iskolába menni.
Tavaly tavasszal volt, hogy hetekig lázas voltam, hánytam, sápadt voltam. Folyton haza kellett kéretőznöm. Ők meg bántottak, meg ilyeneket találtak ki, hogy bolond vagyok. Kiderült a végére, mikor sokszor elküldtek, hogy vírus, hogy nagyon súlyos vesegyulladás. Aztvis éreztem, hogy emghalok, sose voltam annyira beteg.
Anyámék meg csak bántottak, hogy biztos dolgozat, hagyd ott az iskolát.
Most már kicsit jó joban vagyok ám, ez kispista ahhoz képest.
De ha nem köhögók, vagy fújom az orrom, akkor nem is vagyok már beteg.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó szüleid vannak. Legjobb barátnőm családja is pont ilyen, pár hete én kísértem haza a suliból, mikor hányni kezdett és szédült. A szülők képesek voltak nekem állni, hogy mégis mit képzelek (??? osztályfőnök kért meg, hogy vigyem haza). Bámulatos, hogy egyes szülők milyen sötétek tudnak lenni.
Ha van egy olyan tanár, akiben megbízol, érdemes lenne megkérni, hogy próbáljon hatni a szüleidre.
A 13# missnek üzenete jött.Te minek tartod magad ? Lenézed azokat akiknek
csak általános végzettsége van?Az már nem szülhet?Vigyázzál,hogy miket írogatsz ide!Te vagy aki a passzát szelet fújja?Vagy csak a saját marhaságodat?
Nem.
Kösz, már törölték is....
Remélem, te nem éled át, hogy majdnem belehallsz, mert nem hisznek neked, hogy beteg illetve megvernek, merthogy tuti drogozol vagy lógni akarsz.... Közben súlyos beteg vagy, a hányások is súlyodbodbak, a láz. Azt hittem nem élem túl, soha nem voltam annyira rosszul. Ők meg bolondoznak és azt hiszik kamuzom...
Ja, egyébként nem ugyanaz a kérdés volt, mert ez mostani eset, azt meg csak arról írtam ergo nem kétszer ugyanazt.
De úgy látszik mindent törölnek is...
Mindegy rajtam már nem segít.
Bocs, akit untatok a "sztorimmal", nem állt szándékomban.
En válaszoltam ott. És 18 évesen miért nem tudsz magadtól elmenni orvoshoz? Miért kell szülői bele egyezés?
Mikor beteg vagyok megfogom magam es el slattyogok az orvoshoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!