Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem hagyja, hogy...

Anyukám nem hagyja, hogy fogyókúrázzak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy anyukám nem enged fogyókúrázni pedig én nem érzem jól magam a bőrömben. Szerinte most is elég sovány vagyok de ez nem így van. Próbálok ebédre keveset enni, aztán a vacsit átugrani de anya ma is rámszólt, hogy egyek. Így, hogy fogyjak le? Egyáltalán mit csináljak?
2018. febr. 12. 21:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
kaja megvonás nem megoldás, mert a test vészhelyzetként érzékeli(nincs elég mammut amit levadászhatszXD) és ezért abból a kevésből is zsírt kreál(tehát megint csak hízol)ilyenkor csak az az egészséges, ha normálisan mozogsz az evés mellett(ebben a korban még diétázni sem kell). De 47 kg tényleg semmi...menj jógázni.
2018. febr. 12. 23:21
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
A súlyoddal nincs gond, ebből már nem szabad fogyni. "Szép" tested nem a fogyózástól lesz, hanem a sporttól. A test formáját, az izmok adják. Lehet valaki 40 kilósan is "hájas", de azon a koplalás nem segít. Járj el futni, úszni ha van lehetőséged, biciklizz, a tánc nagyon jó, válassz valamit amit szívesen csinálnál.
2018. febr. 12. 23:56
 23/29 anonim ***** válasza:
84%

Már leírták de mindegy tessék még egy kis erősítés

Ne fogyókúrázz hanem edz! Lehet azért nem tetszik a tested mert nem vagy formás és téves következtetéseket vonsz le. Ilyenkor izmot kell építeni súlyzós edzésekkel.

Az evésnél meg ne kevesebbet próbálj enni, hanem minőségi ételeket. Pl teljes kiörlésű kenyér sonkával és sok zöldséggel, ebédre szárnyas hús, vacsira tojás/túró. Neten sok egészséges alternatívát lehet találni amivel nem kell koplalnod. Na meg az izmoknak kell is az energia

2018. febr. 13. 00:11
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Ja én meg azt hittem egy kiscsaj picsog itt...
2018. febr. 13. 06:12
 25/29 anonim ***** válasza:
60%

Menjetek el pszichologushoz mert anorexiás vagy ráadásul korosan sovány.

Vagy ne menjetek és meghalsz.

2018. febr. 13. 07:37
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem se fogyni akarj, inkább egyél egészségesen és sportolj és ne ijedj meg ha feljebb fog kúszni a mérleg, az izom nehezebb mint a zsír.
2018. febr. 13. 08:11
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Megfogadom a tanácsotaitokat!
2018. febr. 13. 10:27
 28/29 anonim ***** válasza:
63%
Edzeni kell, nem diétázni ha nem vagy formás 47 kilóssan. Valószínűleg skinny fat vagy.
2018. febr. 13. 13:01
 29/29 anonim ***** válasza:
79%
47 kg 165cm- hez? Anyukadnak tökéletesen igaza van.
2018. febr. 13. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!