Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Koszos lakás, gusztustalan,...

Koszos lakás, gusztustalan, igénytelen család? SOS!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsosorban azok velemenye erdekel,akik jartak esetleg ugyan ebben a helyzetben vannak,mint en. Draga apam Angliaban el,en tanulom a nyelvet es gyujtom a penzt,hogy kimehessek. Igy anyammal es nevelo apammal elek,es annak az 5 gyerekevel (2 kozos). van egy 2 emeletes hazunk Pest megyeben,de olyan igenytelen allhatatlan allapot van itt,nem tudom mit tegyek. A barataimat nem merem athivni,mert olyan budos,dohos,alott,palott szag van. Neveloapam es a gyerekek nem furdenek 3 honapja. Soha. Senki nem mos kezet,nem furdenek,nem mosnak fogat,es velem veszekednek,hogy miert furdok naponta. Minden szabadidom azzal megy el,hogy takaritom az o retkuket,es velem veszekednek,hogy miert takaritok igy,ugy...2 hetig mikor kintvoltam apunal,a wc csurig ....-os,uloke levizelve,tomeny gusztustalan cigi szag az eloszobaban,ELVISELHETETLEN izzadtsag-savanyu sajtszag a lakasban... 2 centi por mindenen,mosatlanok a plafonig,mosatlan ruhak szinten a plafonig,4 lapat retket szedtem ossze a foldrol!! nem birom mar ezt a takaritast..a kadban a zsiros feketeseg,beleulni addig nem tudtam mig ki nem mostam domestossa. mindenki budos,zsiros haju,koszos kormu,lenott haju,budos sorszagu. Nekem apam mindent megvesz,most kaptam szuletesnapomra tole egy ps4et,4k tv, 2 zsak ruhat..most hoztuk ki tegnap elott az s8 at. es nem birom mar,hogy en vagyok a rossz,hogy a neveloapam gyerekei 5 eves ruhakban jarnak,es nincsen semmijuk. most velem van veszekedve,hogy nekem miert van minden,nekik miert nincs,holott ezt nekem apam vette.

Mit tudnek tenni? Takaritsak tovabbra is es maradjak csondben? elkoltozni nem tudok,mivel a tanulmanyaimat be kell fejezzem,es penzt gyujtenem...

2018. febr. 12. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem offoltam, nem olvastam végig mindenkit, és nekem ez a véleményem.
2018. febr. 12. 16:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költözöl ki apukádhoz már most? Ő elnézi, hogy ilyen körülmények közt kell élned? nyelvet tanulni, meg pénzt gyűjteni kinn is tudnál.... nem segít, hogy ki tudj menni hozzá?
2018. febr. 12. 16:42
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt egy barátom annak idején, lényegében minden időt náluk töltöttem. Ennyire nagy retek azért nem volt nálunk, de csöves szag, macskaszőr, macskaszar igen... 23 évesen amikor 5 napja nézegettem apám ágyán a macskakakit felcsaptam a laptopot és kerestem egy 40ezer forintos albérletet. Másnap elköltöztem.

Neked nehezebb dolgod van, sajnos, nyilván... Viszont ha jól tudom 16 év a tankötelezettség. Ki kellene kérned a papírjaidat és kiköltözni édesapádhoz Angliába. Ott beiratkozni a maradék évekre egy kinti suliba. Nem te lennél az első, aki máshol fejezi be a tanulmányait. Nem mondom, hogy egyszerű lesz, de szerintem annál ahogyan most élsz bármi jobb és egyszerűbb.

2018. febr. 12. 17:04
 24/26 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a sok jo valaszt. Sajnos a tanulmanyaimat itt kell befejezzem. Az meg nekem egy ev. De igyis olyan soknak tunik. Es ugy nez ki akkor apu kivisz magahoz. De addig hogy viseljem el ezt az allapotot?
2018. febr. 13. 11:37
 25/26 anonim ***** válasza:
68%
Mi lenne hogy ha apuka fizetne albit amint betöltöd a 18at? Külföldi fizetésből nem nagy kunszt egy átlagos 80,000es icipici lakás.
2018. febr. 13. 12:59
 26/26 anonim ***** válasza:
68%
Apád szépen fizessen csak albérletet neked, ha ennyire fontos vagy neki. Ilyen körülmények közt képtelenség élni, anyád meg bocsánat, de egy felelőtlen, ostoba nőszemély. Anyukád nagyon igényes lehet, ha egy ilyen senkiházi prolival összeáll.
2018. febr. 26. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!