Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a férfi családba...

Szerintetek a férfi családba való? Azért kérdezem mert régen a nő és gyerekek alkották a kis családot

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 23:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem, a férfi csak arra valo, hogy dolgozzon 10 orákat és eltartson minket.

Ja meg néha kielégitse az igényeinket szexuálisan.

:)

2018. febr. 9. 08:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy jó kis provokatív kérdés... Végre nem a szokásos gazdaglányos kamu.
2018. febr. 9. 10:22
 13/23 A kérdező kommentje:

9-es, nem, nem az a kérdező vagyok, először teszek fel ilyen témában kérdést

Azért érdekel ez mert a férfinek a szexuális ösztöne az erősebb, a nőnek pedig az anyai, tehát alapvetően általában egy nőnek a fontos a család (a házasság is)

2018. febr. 9. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nőben is akad ösztönlény aki otthagyja a gyerekét más pasiért stb,ez megint nem nem függő kizárólag..
2018. febr. 9. 13:52
 15/23 A kérdező kommentje:
Jó lett volna persze férfi véleményt is olvasni, nem csak feldühödött nőkét
2018. febr. 9. 13:57
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

"a férfinek a szexuális ösztöne az erősebb" ÉS? -férfi az, aki uralt, nem az ösztönei mozgatják, hanem a tudatos szelleme, éber, figyelme

hát azért reménykedtem, hogy arról van szó, hogy nem érted a "két családom van " régies kifejezést... de hát nem.

Akkor nagy a baj:

régen tudtak arról -és sokan még ma is-, az egészséges ép, együtt-érző-együttműködő család alkotja a sejtet, organikus működésben - amikből a közösség, és azokból a társadalom felépül.

Apa-anya-gyerek(ek) és bővebben:nagyszülők-testvérek

Ha a sejt beteg, össze-vissza működik, 1-2-3-4- házasságban -1-2-3-4-5 ide-oda ráncigált gyerekekkel, önző nagyszülőkkel

akkor rákos daganatként terjed és szétrohasztja a közösségeket és végső fokon a társadalmat

2018. febr. 9. 14:02
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
Isten mentsen az uralt családoktól, inkább egyedül v uj férjel boldogan egészéges lélekkel, mint kényszerben boldogtalanul,lelkisérült gyerekekkel. Család az ahol szeret van tisztelet és odafigyelés elfogadás, és mindenki otthon érzi magát benne családtagként nem albérlőként,tök mindegy hány ember és milyen memű alkotja. Szarbol sose lehet tartós várat épiteni,ma sokan szamárral élnek ló helyett és melette dugják a lovat is,na ilyen család pl nem kellene soha.
2018. febr. 9. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"az uralt családoktól" -ezt remélem nem nekem írtad!!!

Az írtam "az a FÉRFI: aki uralt!!" * és felelősségteljes értelmes gondolkodású, beszéde tiszt értelmes - nem a nemiszerve után lohol kaffogva, mint az állatok. Az alkalmas családalapításra is.

2018. febr. 9. 14:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

- és mindezt azért írtam mert az ismeretlen fogalom volt a téma: A CSALÁD, mint olyan

kérdező: nem feldühödött nők írtak, hanem értelmes nők és férfiak, akik megpróbálták csiszolni a világképedet és javítani a fogalomzavarodon -

az már rád van bízva, mennyit tanulsz belőle

2018. febr. 9. 14:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jöhet több is

Kíváncsi voltam más hogy látja ezt

2018. febr. 9. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!