Szerintetek a férfi családba való? Azért kérdezem mert régen a nő és gyerekek alkották a kis családot
Nem, a férfi csak arra valo, hogy dolgozzon 10 orákat és eltartson minket.
Ja meg néha kielégitse az igényeinket szexuálisan.
:)
9-es, nem, nem az a kérdező vagyok, először teszek fel ilyen témában kérdést
Azért érdekel ez mert a férfinek a szexuális ösztöne az erősebb, a nőnek pedig az anyai, tehát alapvetően általában egy nőnek a fontos a család (a házasság is)
"a férfinek a szexuális ösztöne az erősebb" ÉS? -férfi az, aki uralt, nem az ösztönei mozgatják, hanem a tudatos szelleme, éber, figyelme
hát azért reménykedtem, hogy arról van szó, hogy nem érted a "két családom van " régies kifejezést... de hát nem.
Akkor nagy a baj:
régen tudtak arról -és sokan még ma is-, az egészséges ép, együtt-érző-együttműködő család alkotja a sejtet, organikus működésben - amikből a közösség, és azokból a társadalom felépül.
Apa-anya-gyerek(ek) és bővebben:nagyszülők-testvérek
Ha a sejt beteg, össze-vissza működik, 1-2-3-4- házasságban -1-2-3-4-5 ide-oda ráncigált gyerekekkel, önző nagyszülőkkel
akkor rákos daganatként terjed és szétrohasztja a közösségeket és végső fokon a társadalmat
"az uralt családoktól" -ezt remélem nem nekem írtad!!!
Az írtam "az a FÉRFI: aki uralt!!" * és felelősségteljes értelmes gondolkodású, beszéde tiszt értelmes - nem a nemiszerve után lohol kaffogva, mint az állatok. Az alkalmas családalapításra is.
- és mindezt azért írtam mert az ismeretlen fogalom volt a téma: A CSALÁD, mint olyan
kérdező: nem feldühödött nők írtak, hanem értelmes nők és férfiak, akik megpróbálták csiszolni a világképedet és javítani a fogalomzavarodon -
az már rád van bízva, mennyit tanulsz belőle
Köszi a válaszokat, jöhet több is
Kíváncsi voltam más hogy látja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!