Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hangoztatja anyukám...

Miért hangoztatja anyukám állandóan azt hogy szüzen kell férjhez mennii?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon nehéz eset mert mindig azt mondja hogy az esküvőig kell várni az első együttléttel.Szerintem pedig ki kell próbálni a másikat mert lehet a másiknak annyi az elképzelése az együttlétről hogy "beteszem, tolom , kiveszem csak nekem jó legyen" vagy az is lehet hogy 2 ember testileg nem illik össze.Nővérem várt a nászéjszakáig vele és ott derült ki hogy nagyon jó lelki társak az ex férjével de a férfi nem kívánta őt testileg.2 év alatt kín keservesen 3x feküdtek le.Anyukám miért ilyen konzervatív?
2018. febr. 7. 07:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar mondd el neki,hogy feleslegesen mondogatja, te nem értesz vele egyet,nem fogsz várni a nászéjszakáig és kész,pont.

Ha nagyon kardoskodik akkor felhozhatod nővéred példáját is, ott is milyen jó vége lett,hogy várt. Ja,nem.

A mai világban sokszor az első pár randin ágyba bújik a pár.Ez mindenkinek a saját döntése és a magánügye. Mindenki úgy csinálja,ahogy neki jó.Ne várja el anyukád,hogy ne legyenek saját gondolataid,döntéseid.

2018. febr. 7. 10:39
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
Igy nőtt fel vallásos,v nem volt jo élménye..Nem kötelező beszámolnod neki a nemi életedről,szűz vagy papiron ennyi,nem kell azt a hártyát tulmisztifikálni. Amugy ha végre kivérnek az ilyen középkoru nők fejéből is a házasság elött bün egy jót szexelni szarságot nem lenne ennyi a lányára irigy sérült Anya,meg ennyi buta tini,és ennyi szar házasság..
2018. febr. 7. 10:58
 23/29 anonim ***** válasza:
58%

Egyetértek azokkal, akik írták, hogy nem kell mindent a szülő orrára kötni. Anyukádnak mondd azt, amit hallani szeretne, a pároddal megy cselekedj úgy, ahogyan ti helyesnek tartjátok.

Hozzáteszem: szerintem más családtag orrára sem kéne kötni.

Nagyon furcsának tartom, hogy te ennyire képben vagy a nővéred szexuális problémájával. Engem roppantul zavarna, ha a feleségem akár az anyja, akár a testvére előtt kibeszélné esetleges szexuális problémáinkat.

2018. febr. 7. 11:07
 24/29 anonim ***** válasza:
97%
Az orál nem gusztustalan,két egymást szerető tisztelő higiénikus fél közt semmi nem gusztustalan, ami jol esik és örömöt ad mindkét félnek,sajnos sokan még ma is a purdéért muszájból érzés nélkül kinlodnak évi egyet kettőt végig, na azok utáljak a szeretkezés gondolatát is,mert ők csak muszájból közösülnek kb brakom kihuzom, és betiltanák másoknak is önfeledt szeretkezést,kényeztetést,mert frusztálja h élvezik a sok gusztusztalanságot,ok meg jo ha évi egyszer végig kinlodják fa darabként,már a pozokba is beleszólnának, házzaságba se nyulhatok a kedvesemhez ahogy jol esik mert az undorito,bűn örömöt szerezni.. Mindenki a maga hálószobájában csinálja,v ne csinálja,de ne dumáljon bele máséba,mert irigy v épp még élvezni se tudta soha.
2018. febr. 7. 11:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondani, hogy: "Édesanyám, akkor majd ha megházasodik, figyeljen rá, hogy szűzen tegye!"
2018. febr. 7. 12:29
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

Jogod van a váéleményedhez, kérdező, főleg, hogy ez a TE életed. Cselekedj a saját belátásod szerint, édesanyád szerencsére ebben nem tud megakadályozni.

Sokan így gondolkodnak, hogy ki kell próbálni a másikat. Nekem ez fura, mivel ha én megtalálom a hozzám lelkileg illő társat, nem hagyom el azért, mert nem tökéletes a szex a kezdettől, majd megtanuljuk együtt, legjobb. Nyilván ha ő pl. kizárólag BDSM keretében tudja művelni, ami nekem kizárt, az már speciális eset s elég szerencsétlen az is, ha a gyakoriság terén extrém különböző igények vannak, de az, hogy kipróbáljuk s ha nem remek, akkor fogunk más fickót, az azért elég rosszul hangzik számomra. DE - semmi gondom nincs azzal, ha valaki akár poligám és virágról virágra száll vagy valami különleges stílusban él nemi életet, amíg mást nem bánt vele. De én ennél azért romantikusabb vagyok. Persze nem tudom, konkrétan hogyan értette a kérdező s egyáltalán szeretett-e már valakit igazán. S amit én írtam, az se azt jelenti, hogy várni kell az esküvőig, csak hogy a hozzám hasonló embereknél elég kicsi az esélye, hogy a szex fogja a kapcsolat végét hozni, ha amúgy nagy az összhang.

2018. febr. 7. 13:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszítsd el, amikor olyan párra találsz, akiben megbízol, akit igazán szeretsz, és ő is szeret téged.
2018. febr. 7. 15:11
 28/29 anonim ***** válasza:
33%

De akkor abba se szóljunk bele, ha valaki undorítónak tartja a szopást. Mert az is normális, ha valaki NEM akar valamit. Nem csak az normális, aki egyetért a 2018-ban a nagy átlag által elfogadott pózokkal és lyukakkal.

Szerintem.

2018. febr. 7. 15:28
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző mindenki a saját bugyijába maradjon ne máséba kutasson, szerintem ezt kéne felfogni 2018 ban,szülöknek is, 18 felett nem a gyerekem nemi életet irányitom ellenörzöm szabályozom, tiltom, mert van sajátom jobb esetben.
2018. febr. 7. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!