Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek ha azt mondaná a...

Nektek ha azt mondaná a gyerekorvos, hogy vetessék le a lányotok fogszabályzóját megtennétek? Merthogy anorexiás

Figyelt kérdés

Igazából csak a fogívtàgítót.

Mert kitalálta, hogy anorexiás vagyok, pedig csak szimplán vékony. És azt mondta, hogy ő még nem látott ilyet, vetessük le. Meg külön félrehívta anyát, hogybő ezt levetetné, megpróbálná

Azért voltam nála, mert lázas voltam!!!! 168/54 kg vagyok.

Nemtudom motvkell elhinni annak a nőnek, mintha ő lenne az atyaúristen.

2018. febr. 6. 11:43
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Akkor ez a nő mit szórakozik velem???

Gonosz szemét, de hát "diplomája van, tanult, jobban tudja".

Közlöm vele, hogy nem vagyok anorexiás, erre "de igen".

Ha mással csinálta volna meg, már régen elküldték volna a francba...

2018. febr. 6. 14:56
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos ez van, a jó orvosok leléptek, a selejt meg itt maradt.

Két fajta létezik: a ráérős, aki még komoly baj esetén sem sürgetné meg a vizsgálatokat, "ráér az" alapon, a másik meg a túlbuzgó mócsing orvosok, mint a gyerekorvosod is, akik egy kis problémából elefántot csinálnak, és elküldenének olyan vizsgálatra is, aminek semmi köze a meglévő bajokhoz.

2018. febr. 6. 16:07
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Már lassan aki nem zsirdiszno az beteg v anorexiás. A magyarok 90% lusta zabálo disznó,aki meg mozog sportol ,alapban vékonyabb,azt már ufonak nézik..
2018. febr. 6. 17:17
 24/28 A kérdező kommentje:

Így igaz.

De akkor elmondom neki érthetően, hogy nem vagyok az. De akkor van pofája azt mondani, hogy de igen.

Nem hiába a barátnőmet is átvitte az apja már kicsiként a szomszéd településre, mert vele is így tett.

Elmebeteg nő.

2018. febr. 7. 00:46
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom jó kövér és frusztálja h vlaki vékony és csinos és a betegen tölti ki a saját frusztráltságát.. :P
2018. febr. 7. 00:52
 26/28 anonim válasza:
80%

Gondolom elküldött akkor szakemberhez (pszichiáterhez), aki ért is a szakmájához, és ő aztán nem fog anorexiásnak nevezni.

A fogszabályzó is legyen a szakember (fogorvos) dolga.

Őt pedig le lehet szarni

2018. febr. 7. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:
14%
De mi baja lehet egy anorexiás lánynak a doktornővel?
2018. febr. 8. 11:35
 28/28 anonim ***** válasza:
62%
Nekem anorexia miatt vették le korábban a fogszabályzót. Mondjuk nekem nem gyerekorvos hanem terápián javasolták. 10 kilót fogytam nagyon rövid idő alatt. Mivel gyakran fájt evéskor a fogam, így a fogszabályzó csak rontott a helyzeten. Már semmi étvágyam nem maradt, csak ittam. Amikor rászántam magam a levételre 40 kiló voltam (162 cm magas). Májusban vették le (éjszakaival fejezik be a kezelést) azóta 6 kilót híztam. Egyébként a gyerekorvosnak sok köze nincs a levételhez,ez a te vagy szüleid döntése. Nekem pl. allá kellett írnom egy papírt, hogy önszántamból fejezembe be a kezelést, ami még nem fejeződött be.
2018. febr. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!