Nektek ha azt mondaná a gyerekorvos, hogy vetessék le a lányotok fogszabályzóját megtennétek? Merthogy anorexiás
Igazából csak a fogívtàgítót.
Mert kitalálta, hogy anorexiás vagyok, pedig csak szimplán vékony. És azt mondta, hogy ő még nem látott ilyet, vetessük le. Meg külön félrehívta anyát, hogybő ezt levetetné, megpróbálná
Azért voltam nála, mert lázas voltam!!!! 168/54 kg vagyok.
Nemtudom motvkell elhinni annak a nőnek, mintha ő lenne az atyaúristen.
Akkor ez a nő mit szórakozik velem???
Gonosz szemét, de hát "diplomája van, tanult, jobban tudja".
Közlöm vele, hogy nem vagyok anorexiás, erre "de igen".
Ha mással csinálta volna meg, már régen elküldték volna a francba...
Sajnos ez van, a jó orvosok leléptek, a selejt meg itt maradt.
Két fajta létezik: a ráérős, aki még komoly baj esetén sem sürgetné meg a vizsgálatokat, "ráér az" alapon, a másik meg a túlbuzgó mócsing orvosok, mint a gyerekorvosod is, akik egy kis problémából elefántot csinálnak, és elküldenének olyan vizsgálatra is, aminek semmi köze a meglévő bajokhoz.
Így igaz.
De akkor elmondom neki érthetően, hogy nem vagyok az. De akkor van pofája azt mondani, hogy de igen.
Nem hiába a barátnőmet is átvitte az apja már kicsiként a szomszéd településre, mert vele is így tett.
Elmebeteg nő.
Gondolom elküldött akkor szakemberhez (pszichiáterhez), aki ért is a szakmájához, és ő aztán nem fog anorexiásnak nevezni.
A fogszabályzó is legyen a szakember (fogorvos) dolga.
Őt pedig le lehet szarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!