Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek ha azt mondaná a...

Nektek ha azt mondaná a gyerekorvos, hogy vetessék le a lányotok fogszabályzóját megtennétek? Merthogy anorexiás

Figyelt kérdés

Igazából csak a fogívtàgítót.

Mert kitalálta, hogy anorexiás vagyok, pedig csak szimplán vékony. És azt mondta, hogy ő még nem látott ilyet, vetessük le. Meg külön félrehívta anyát, hogybő ezt levetetné, megpróbálná

Azért voltam nála, mert lázas voltam!!!! 168/54 kg vagyok.

Nemtudom motvkell elhinni annak a nőnek, mintha ő lenne az atyaúristen.

2018. febr. 6. 11:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Én keresnék másik gyerekorvost, de ezt anyukádnak is éreznie kellene, hogy hülyeségeket beszél a doki. Mi lesz legközelebb? Megduzzadt nyirokcsomóra kemoterápiát fog javasolni? Idióta.....
2018. febr. 6. 12:42
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a gyerekorvosnak semmi köze a fogszabályzóhoz.

Ha a fogorvos mondaná valamiért, arra hallgatnék.

Az meg gáz, ha a szüleid nem tudják eldönteni, hogy anorexiás vagy-e. Csak látnak enni. Csak tudják, hogy hogyan viselkedsz egy közös étkezésen.

A súlyod alapján nem vagy anorexiás, ha egy fiatal, iskolás lány vagy, akkor lehet, hogy csak ilyen az alkatod.

Azt neked kell tudni, hogy eszel-e rendesen, vannak-e félelmeid az étellel kapcsolatban.

2018. febr. 6. 12:42
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
168/54 és azt mondta, hogy anorexiás vagy? Akkor engem ez a doki azonnal a rehabra küldött volna, pedig én aztán annyit ettem, mint két gyerek. :D
2018. febr. 6. 12:53
 14/28 Andizsuzsi ***** válasza:
86%
Mit mondott a fogorvos?
2018. febr. 6. 12:55
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanezekkel az arányokkal rendelkezem, csak vekony vagyok nem beteg. Anyukadmeg butuska..

21n

2018. febr. 6. 12:56
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Én anyud helyében nem hallgatnék rá. Az anorexia nem csak annyiból áll, hogy valaki sovány, az egy mentális betegség, azt meg csak látja, hogy hogy viszonyulsz az ételhez. Ráadásul attól, mert orvos még nem kell minden szavára ugrani. Ha elbizonytalanítja, amit mond akkor menjetek el máshoz is vagy a fogorvosodhoz és majd ő is megmondja a véleményét. Ha több orvos is ezt mondja (bár ezt kétlem) akkor érdemes megfontolni.

A mi háziorvosunk miatt többen is kerültek kórházba. Egy kislányt agyhártyagyulladás gyanújával vitt el a mentő, mert elment hozzá, hogy rosszul van ő meg kiírta 2 napra pihenni meg közölte, hogy igyon sok teát. Ez volt reggel, késő délután meg már mentőt kellett hozzá hívni, napokig kórházban volt infúzión. Nekem tüszős mandulám volt, 5 kg-t fogytam egy hét alatt, mert nem tudtam enni. Mikor anyum kihívta, hogy 40 fokos lázam van tegnap óta, adott valami antibiotikumot (amitől felhólyagosodott az ínyem még kevesebbet tudtam enni) és közölte, hogy csavarjanak vizesruhába meg adjanak lázcsillapítót. Sajnos a környező falvakban ő az egyetlen orvos, minden nap máshol rendel (egy faluba hetente 1 napot van). Én örülök, hogy már nem ott élek és normális dokit fogtam ki, ha gyerekem lenne biztos, hogy nem vinném hozzá soha.

2018. febr. 6. 13:19
 17/28 A kérdező kommentje:

Anyám mondta neki, hogy a gyerekorvos meghagyta, hogy le kell szedni.

Az meg azt mondta, hogy akkor megoldjuk nélküle, de tovább lesz fent. De nagyon meglepődött.

Anyàm meg meg se hallgatott engem, mondtam neki, hogy nem. De benyögte az orvosnak.

2018. febr. 6. 13:20
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
16. vagyok. Amúgy én 172 cm-hez voltam 55 kg (azóta már 60). Ez nem anorexia.
2018. febr. 6. 13:22
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyukád buta. És az orvos is, de nagyon. Ezekkel a méretekkel szerintem teljesen normális alkatod van, nem hinném, hogy nagyon kirívó lenne, pláne, hogy még fiatal vagy. Édesanyád tudja, hogy mit, mennyit eszel, vele élsz, tehát tudnia kellene róla, ha valóban anorexiás vagy. Azért, mert az orvos nem látott még fogívtágítót, nem kell azt leszedni, az nem véletlenül van ott, inkább tájékozódjon, miért is van arra szükség. Orvos létére számomra döbbenet, hogy ilyet ki mer mondani. Ne engedd, hogy levegyék, próbálj meg anyukáddal beszélni, hogy másik orvoshoz menjetek. Gondolom a fogszabályzós orvosnak is ezért kerekedett a szeme, mert ilyet még nem is hallott.
2018. febr. 6. 13:32
 20/28 anonim ***** válasza:
16%
Én 6 kg-al voltam kevesebbnálad. Nem hitte senki hogy anorexiás vagyok.
2018. febr. 6. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!