Nektek ha azt mondaná a gyerekorvos, hogy vetessék le a lányotok fogszabályzóját megtennétek? Merthogy anorexiás
Igazából csak a fogívtàgítót.
Mert kitalálta, hogy anorexiás vagyok, pedig csak szimplán vékony. És azt mondta, hogy ő még nem látott ilyet, vetessük le. Meg külön félrehívta anyát, hogybő ezt levetetné, megpróbálná
Azért voltam nála, mert lázas voltam!!!! 168/54 kg vagyok.
Nemtudom motvkell elhinni annak a nőnek, mintha ő lenne az atyaúristen.
Szerintem a gyerekorvosnak semmi köze a fogszabályzóhoz.
Ha a fogorvos mondaná valamiért, arra hallgatnék.
Az meg gáz, ha a szüleid nem tudják eldönteni, hogy anorexiás vagy-e. Csak látnak enni. Csak tudják, hogy hogyan viselkedsz egy közös étkezésen.
A súlyod alapján nem vagy anorexiás, ha egy fiatal, iskolás lány vagy, akkor lehet, hogy csak ilyen az alkatod.
Azt neked kell tudni, hogy eszel-e rendesen, vannak-e félelmeid az étellel kapcsolatban.
Ugyanezekkel az arányokkal rendelkezem, csak vekony vagyok nem beteg. Anyukadmeg butuska..
21n
Én anyud helyében nem hallgatnék rá. Az anorexia nem csak annyiból áll, hogy valaki sovány, az egy mentális betegség, azt meg csak látja, hogy hogy viszonyulsz az ételhez. Ráadásul attól, mert orvos még nem kell minden szavára ugrani. Ha elbizonytalanítja, amit mond akkor menjetek el máshoz is vagy a fogorvosodhoz és majd ő is megmondja a véleményét. Ha több orvos is ezt mondja (bár ezt kétlem) akkor érdemes megfontolni.
A mi háziorvosunk miatt többen is kerültek kórházba. Egy kislányt agyhártyagyulladás gyanújával vitt el a mentő, mert elment hozzá, hogy rosszul van ő meg kiírta 2 napra pihenni meg közölte, hogy igyon sok teát. Ez volt reggel, késő délután meg már mentőt kellett hozzá hívni, napokig kórházban volt infúzión. Nekem tüszős mandulám volt, 5 kg-t fogytam egy hét alatt, mert nem tudtam enni. Mikor anyum kihívta, hogy 40 fokos lázam van tegnap óta, adott valami antibiotikumot (amitől felhólyagosodott az ínyem még kevesebbet tudtam enni) és közölte, hogy csavarjanak vizesruhába meg adjanak lázcsillapítót. Sajnos a környező falvakban ő az egyetlen orvos, minden nap máshol rendel (egy faluba hetente 1 napot van). Én örülök, hogy már nem ott élek és normális dokit fogtam ki, ha gyerekem lenne biztos, hogy nem vinném hozzá soha.
Anyám mondta neki, hogy a gyerekorvos meghagyta, hogy le kell szedni.
Az meg azt mondta, hogy akkor megoldjuk nélküle, de tovább lesz fent. De nagyon meglepődött.
Anyàm meg meg se hallgatott engem, mondtam neki, hogy nem. De benyögte az orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!