Miért indul itt ki kb. mindenki, hogy együtt alvás=szex?
Hogyan egyszerubb a szex? Ha a nappaliban vagytok delutan 2kor ugy hogy a szulok is ott vannak vagy kettesben a szobaban, csukott ajtoknal este 10kor?
Na ugye hogy kettesben nagyobb ra az esely!
21: Ez valami mentális betegség lehet, amiről beszámolsz, mégpedig a szexfüggőség.
Egészséges ember tesi intimitásvágya pontosan olyan mérvű, amilyen a köztük lévő kötelék mélysége, az érzelmi intimitás mértéke.
Egyszer egy levlistán diskuráltunk az aktus nélküli szeretkezésekről. Egy évtizede férjes asszony (!!) privátban rám írt, hogy meséljem már el neki, mit lehet csinálni az ágyban, ha nem dugunk.
Én az első pár évben csókolóztam, évekig nem tudtam betelni ennek a gyönyörével, aztán hajcirógatás... az is elég sokáig tartott, míg ennek a kéje alábbhagyott annyira, hogy nyalogatni akartam a nyakát... stb, stb. Nagyon szegényes lehet a szexuális élete annak, aki nem érez egyebet, nem éli meg ezt a sok gazdag élményt, és minden átmenet nélkül azt érzi csak, hogy be akarja dugni.
28:
Az emberek 99%-ának volt már fogszuvasodása, de attól még a fogszuvasodás betegség.
Attól, hogy valami népbetegség, attól még nem az lesz az egészség.
Attól, hogy 10 párból 3 ma már nem a szerelembe emelkedés egy pontján jut el az aktushoz a köztük fokozódó testi kapcsolat természetes következő (és apró) előrelépéseként, hanem valamiféle neurózisukat artikulálják úgy, hogy annak az legyen a feloldása, hogy dugnak valakivel, akivel valójában nincs köztük semmi, és nem az eggyéválást élik meg, attól még nem ez a természetes, nem ez a szexualitás és az emberek természete. Ez egyfajta szenvedélybetegség, ami terjedőben van - mert mesterségesen terjesztik.
De ahogy nem fúrod ki annak a fogát, akinek nem szuvas, azokat sem kéne megakadályozni az együttlétben, akik nem szenvedélybetegek. Ha meg azok, akkor állva is a WC-ben az iskolában 15 perc alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!