Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért indul itt ki kb. mindenk...

Miért indul itt ki kb. mindenki, hogy együtt alvás=szex?

Figyelt kérdés
Most egyáltalán nem magam miatt kérdezem, ez már engem nem is nagyon érint (19F), de nagyon érdekelne, mert engem meglep. Csomószor olvasni, hogy xy leírja, hogy együtt alvás szex nélkül kommentbe meg mindjárt jönnek, hogy "ugye ezt te sem gondoltad komolyan?". Én annó 4 hónap után aludtam együtt barátnőmmel először, utána kb. 2 hetente hétvégente rendszeresen, és fu úgy a 7-8. hónap után szexeltünk először. És az első 4-5 együtt alváskor még csak intimebb helyen egymáshoz se értünk. Se én szüleim se övéi alapból nem is feltételezték egyébként, hogy mi lefeküdnénk, amikor már kb. 3 hónap rendszeres együtt alvás után megtörtént anyám tökre meg volt lepődve. (nem rossz értelemben, csak meglepődve)

2018. febr. 4. 18:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%
Attól hogy együtt alszanak nem lesz szex? Ennek egy oka van: még nincs merszük hozzá. ha lenne, az első alakommal szex lenne a vége. Nem az erkölcs tartja vissza őket, hanem a félsz.
2018. febr. 5. 17:59
 22/30 anonim ***** válasza:

Hogyan egyszerubb a szex? Ha a nappaliban vagytok delutan 2kor ugy hogy a szulok is ott vannak vagy kettesben a szobaban, csukott ajtoknal este 10kor?

Na ugye hogy kettesben nagyobb ra az esely!

2018. febr. 5. 18:27
 23/30 A kérdező kommentje:
#21 ez tok hulyeseg... attol hogy lefekudtunk mar utana is volt csomoszor olyan hogy csak osszebujtunk..
2018. febr. 5. 19:14
 24/30 anonim ***** válasza:
16%
Akkor elég rossz lehetett a szex.
2018. febr. 5. 21:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert, ha valaki már egyszer szexelt a párjával akkor már mást nem is lehet csinálni? :D
2018. febr. 5. 21:16
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

21: Ez valami mentális betegség lehet, amiről beszámolsz, mégpedig a szexfüggőség.

Egészséges ember tesi intimitásvágya pontosan olyan mérvű, amilyen a köztük lévő kötelék mélysége, az érzelmi intimitás mértéke.

Egyszer egy levlistán diskuráltunk az aktus nélküli szeretkezésekről. Egy évtizede férjes asszony (!!) privátban rám írt, hogy meséljem már el neki, mit lehet csinálni az ágyban, ha nem dugunk.

Én az első pár évben csókolóztam, évekig nem tudtam betelni ennek a gyönyörével, aztán hajcirógatás... az is elég sokáig tartott, míg ennek a kéje alábbhagyott annyira, hogy nyalogatni akartam a nyakát... stb, stb. Nagyon szegényes lehet a szexuális élete annak, aki nem érez egyebet, nem éli meg ezt a sok gazdag élményt, és minden átmenet nélkül azt érzi csak, hogy be akarja dugni.

2018. febr. 5. 23:54
 27/30 anonim ***** válasza:
20: Csak szóvicc, de a legtöbb pózban nem kell széttenni ám.;)
2018. febr. 5. 23:57
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom itt ki hány éves, de ez már nem az a világ, ahol évekig csak csókolóznak. A média elintézte, hogy a legtöbb mai fiatalnak olyan magas legyen az ingerküszöbe, hogy egy csóktól már nem is jönnek izgalomba. 14-16 éves kislányok kirakják a "melleiket" instagramra, nyilván nem lesz évekig összebújás, meg egymás testének lassú felfedezése.
2018. febr. 6. 15:41
 29/30 anonim ***** válasza:

28:

Az emberek 99%-ának volt már fogszuvasodása, de attól még a fogszuvasodás betegség.

Attól, hogy valami népbetegség, attól még nem az lesz az egészség.

Attól, hogy 10 párból 3 ma már nem a szerelembe emelkedés egy pontján jut el az aktushoz a köztük fokozódó testi kapcsolat természetes következő (és apró) előrelépéseként, hanem valamiféle neurózisukat artikulálják úgy, hogy annak az legyen a feloldása, hogy dugnak valakivel, akivel valójában nincs köztük semmi, és nem az eggyéválást élik meg, attól még nem ez a természetes, nem ez a szexualitás és az emberek természete. Ez egyfajta szenvedélybetegség, ami terjedőben van - mert mesterségesen terjesztik.

De ahogy nem fúrod ki annak a fogát, akinek nem szuvas, azokat sem kéne megakadályozni az együttlétben, akik nem szenvedélybetegek. Ha meg azok, akkor állva is a WC-ben az iskolában 15 perc alatt...

2018. febr. 6. 23:52
 30/30 anonim ***** válasza:
28: Szerintem ez a szelfis dolog nem az ingerküszöbcsökkenéssel azonos. Ha egy magatartás szokásos, 14-16 évesek fel fogják venni, mert ez a beilleszkedésük a társadalomba. Hiába hordoz számodra erősebb szexuális tartalmat, mint egy tablófotó, valójában a célja nem szexualizált. Ma inkább ez egy elvárás, mint pl. az érettségi, vagy a fogmosás. Kicsit deviánsnak kell lenni, hogy legyen merszed nem föltenni ilyen képeket. Ha életerős vagy és eleven elméjű, és barátkozol tinikkel, fiatalokkal, akiknek ilyenjük van, akkor te is fogsz csinálni 50-60 évesen is, hogy hangsúlyozd, vannak közös vonásaitok. Meg ha egyszer az a szokás, hogy rakj fel magadról jó képeket, amik műalkotások, akkor miért is ne? Mindenki tud magáról olyan képet készíteni, amik azonos színvonalúak a Playboyban lévőkkel, az is egy művészi tevékenység, amivel inkább a jó esztétikai érzékedet és alkotóerődet tudod megmutatni.
2018. febr. 7. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!