Szülők. Ti mit tennétek, ha a 17 éves fiatok legjobb barátja odaköltözne hozzátok, mert nem akar az alkoholista anyjával élni?
Figyelt kérdés
A gyerek 16 éves, elmondása szerint az anyja egy alkoholista, nem dolgozik, egész nap csak iszik (szülőin is volt már szó a problémás családi helyzetéről). A fiam mondta hogy máshová nem tud menni, volt hogy inkább kint aludt egy parkban, csak ne kelljen hazamenni az anyjához, hányást takarítani, meg "az anyja hülyeségeiből is elege van".
Amúgy nagyon rendes gyerek, segítőkész, azt mondta hogy a házimunkában is segít, tavasszal a kertben is segít (és még a fiamra is jó hatással van, ő nem igazán szereti a házimunkát, de valahogy együtt, szórakozásból is szivesen megcsinálják). Helyünk az van elég, egy nagy családi házban lakunk (az én szüleim, én és a fiam).
Ti mit tennétek? Mit lehet tenni ilyen esetben?
2018. febr. 4. 10:01
41/45 anonim válasza:
Akkor tartsd el a gyereked haverjának a haverjának a haverját is.. Neked nyilván az sem idegen.
42/45 anonim válasza:
Eleve nem HAVER-ról volt szó, látom, értő olvasás sem megy. Amit pedig csinálsz, az demagógia, a kérdés nem erre vonatkozott. A poszt pedig nyilvános, mindenki azt szól hozzá, amit gondol, majd akkor tartom meg magamnak, ha te is megtartod magadnak. Na pá!
43/45 anonim válasza:
"majd akkor tartom meg magamnak, ha te is megtartod magadnak" Mikor is mondtam hogy tartsd meg magadnak? Úgy látom, neked van itt gondod az értő olvasással...
44/45 anonim válasza:
Bocsi, elnéztem, ezt elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!