Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha megtudnáto...

Mit gondolnátok, ha megtudnátok, hogy a lányotok hotelbe jár? Ezért miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, nem 15 éves kislány, mielőtt bárki ezt hinné.

Pesten tanulok, de általában hétvégére hazajövök, mert itt is vannak barátnőim, itt a családom is. Viszont van itthon egy "barátom", akivel több van közöttünk, mint sima barátság. Nem vagyunk együtt, de hetente/kéthetente együtt töltünk egy éjszakát, vagy most pl. hogy végeztünk a vizsgákkal, elutaztunk wellnessezni is pár napra.

Haza ugye nem hozhatom, mert anya azonnal elkezdene faggatni, van egy 10 hónapos húgom, ezért kb sosincs olyan, hogy elmennének itthonról egész estére, éjszakára és üres lenne a ház.

A sráccal ugyanez a helyzet, nem akarunk kísérletezni, hogy vajon mikor toppan be az öccse, vagy a szülei. Autóban kényelmetlen egy idő után, így maradt az, hogy hotelbe megyünk.

Kényelmes, kultúrált és nem kell figyelnünk arra, hogy csendben legyünk, vagy hogy nehogy észrevegyen minket valaki. De ezt most anya megtudta az egyik barátnőm elszólása miatt és azóta ki van akadva, hogy hogy lehetek ilyen, meg "mit gondolnak rólunk". 5-6 hotelt szoktunk váltogatni, szóval még azt sem lehet mondani, hogy mindig ugyanoda megyünk és már tudják a nevünket.

Meg legrosszabb esetben max. azt hiszik, hogy szeretők vagyunk, de kétlem, hogy bármelyik recepciós ezen gondolkozna.

Amióta tudja, felhozta ezt a témát 3x, meg hogy miért nem hozom haza bemutatni és lehetnénk itt is nyugodtan, nem kéne úgy viselkednünk, mintha hajléktalanok lennénk... És ha hazahozom, mit mondok? "Sziasztok, ő itt XY, hétvégente összejárunk szexelni és most felmegyünk a szobámba."?

Mit mondjak neki, hogy kicsit lenyugodjon?

2018. febr. 3. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%
Előző látva a mai párkapcsolatokat ahol a lányom kb csak hézagtöltő lenne szamár a lo helyett a fickok melett akik ugyis szarrá csalnák,megérteném h miért akar csak d..ni. Nézz körül milyenek a mai párkapcsolatok na akkor inkább még a vibri is jobb mint társ melett magányosnak hülyének nézve ideg oráig használva lenni..
2018. febr. 4. 00:46
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom #23, én spec nem vagyok perverz, hogy a gyerekeim szexuális életén csámcsogjak, az ugyanis az ő MAGÁNügyük. (na jó, legfeljebb kicsit irigykedek, ha olyasmi jut véletlenül a fülembe, ami nekem anno nem jött össze:))
2018. febr. 4. 01:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Az ember azért többnyire jóval komplexebb jószág ennél. :) Simán elhiszi mindkettő, hogy csak összejárnak, aztán ha valamiért nem láthatják egymást, kiborulnak teljesen, és senki más nem kell :D
2018. febr. 4. 15:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Legyél szives Kedves Tiffys ne küldjél fotókat privátban a .... Téged minősit. :D
2018. febr. 4. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!